fredag 7. august 2015

Musikk i kirken bryllup

Mange av marsjene egner seg godt med trompet eller et annet melodi-instrument i tillegg til orgel. De ulike kirkene har instrumenter av varierende størrelse og klang. Kolbotn kirke , som er den mest brukte til vielser, har et orgel som egner seg godt for samspill med trompet.


Musikk og sang kan sette fantastiske rammer på en vielse både i og utenfor kirken. Grensene for kommune, fellesråd og prosti er sammenfallende. Her er åtte geografiske sokn og Norges eneste sogn uten eget landområde.

Forsand bli en del av kirken i Sandnes. Liste over sanger til vielsen Her er en liste over nesten 2forskjellige sanger og salmer som kan brukes som solosang i kirken , sanger og salmer til vielsen, og sanger til bryllupsfesten. Listen er delt opp i kategorier, hvor alle kategoriene er alfabetisert for deg – linken går direkte til søkeresultatet for sangen, slik at du kan lytte til sangen og musikken fra. De medvirker med inn- og utgansgmarsj, spiller til salmer, og kan akkompagnere solister etter avtale.


I kirken benytter vi levende musikk , da det gir en annen nerve og tilstedeværelse enn innspilt musikk. I vielsen kan dere selv velge hva slags musikk dere ønsker, nedenfor har vi laget noen forslag. Her har vi laget ulike forslag til inngangs- og utgangsmarsj, som kan spilles på orgel.


Vanligvis synges tre salmer i. I tillegg til forslag til salmer, det er mulig å velge andre salmer i salmeboken.

Jeg skal gifte meg neste sommer, og vi har et band som vil spille for oss i kirken Vi tenkte salmer, men også to solosanger. Solosangene vil jeg skal være kjærlghetssanger. Noen som kan komme med noen forslag? Tar imot både engelske og norske Alt tas imot med takk Vet du også om en fin salme,. Forslag til hva man eventuelt kan velge å gå ut til?


Slike romantiske sanger kan også brukes på selve bryllupsfesten, men det er ikke så mange som egner seg som allsang. Det beste er å bruke en solist som kan framføre sangen. Bryllup er planlagt før og her er noen eksempel på hvordan det har blitt gjort. Du kan selv være med på å bestemme musikken , salmene og tekstene og hvor brudeparet og forloverne skal sitte under seremonien.


Eller skal du kanskje gifte deg selv i sommer (og sliter litt med å velge kun en sang) er dette uten tvil listen du vil ty til for inspirasjon! Uansett, enten du selv skal gifte deg, du skal i bryllup eller planlegger neste års bryllup , er Fist Dance-spillelisten superhyggelig og behagelig å høre på. Fått bare fått positive tilbakemeldinger på dette, gjorde dagen veldig spesiell. I tillegg sang de only you med the flying pickets som et av innslagene i kirken. Jeg lurer på hva slags musikk dere har valgt å bruke i vielsen?


Musikk til bryllup eller fest? Kirkekonsert i Hitra kirke 20. Finn artisten som passer for deg. Livemusikk eller DJ til bryllup eller et annet arrangement? På bryllupsartister.

Velg mellom solister, taffelmusikk, blåsere, enmannsorkestere, coverban DJ, rock and roll grupper eller mer tradisjonelle danseband. Vi hadde det helt enkelt i kirken , men valgte å ha det litt uvanlig til inngang og utgangs marsjen. Til inngangen ble det spilt Amazing Grace og til utgangen Maries Wedding, begge på sekkepipe.


Har vært i mange bryllup hvor det har vært innslag med Solist og det er utrolig flott!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg