torsdag 27. august 2015

Brystkreft blogg 2019

Brystkreft blogg 2019

All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Levende liv med metastatisk brystkreft.


Brystkreft blogg 2019

Tammy Carmona har levd med metastatisk brystkreft i fire år. Hun er takknemlig for hvert ekstra øyeblikk hun har fått, og hun diskuterer betydningen av å lage minner og leve til det fulle. På hennes blogg , gjør Tammy en grundig jobb med å diskutere spesifikke behandlinger. Livet etter brystkreft.


Brystkreft : Pasientene lever lenger med mer skånsom behandling Ny studie viser at brystkreft -behandling med CDK4C-hemmer i tillegg til hormonblokkerende behandling for premenopausale kvinner gir signifikant bedre overlevelse. Takket vært forskning på behandling og tidlig oppdagelse av brystkreft overlever flere enn tidligere. I år går Rosa Sløyfe-pengene til forskning på brystkreft med spredning. Forekomst av brystkreft Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner, og utgjør av alle krefttilfeller hos kvinner.


Den kumulative risiko for å utvikle brystkreft fram til års alder er 8. Personlige blogger , nettsider og liknende. Under finner du noen personlige blogger , nettsider og liknende, som kreftsyke, tidligere kreftrammede eller pårørende har opprettet. Kreftforeningen kan ikke gjøres ansvarlig for innholdet på disse sidene. Sosialantropolog og forsker, Thomas Hylland Eriksen, lever med denne kreftformen, som kun én av ti overlever. Av denne grunn fikk hun ikke videre behandling utover kirurgien.


Siden fastlegen vår fra før hadde arbeidet på onkologisk avdeling på sykehuset, hadde mamma tillit til vedkommende. Det virket for søkt og usannsynlig at jeg skulle ha fått brystkreft i tillegg til å ha hatt tarmkreft. Dessuten ville jeg uansett ha bedre sjanser med det, enn jeg ville hatt med et tilbakefall.


Brystkreft blogg 2019

Som mannen min sa: Du vet du har ganske skrudde referanserammer når en potensiell lokal brystkreft er utelukkende positivt. Vi håper at denne testen kan bidra til å redusere senskader blant brystkreftpasienter. Når vi vet at så mange som prosent overlever brystkreft i Norge, så må vi ta i bruk alle verktøy i kassen for at hver enkelt kan leve godt etter kreftbehandlingen. Jeg vet ikke om dere har fått med dere oppfordringene på facebook om å sette et hjerte på statusen din, uten å fortelle til noen hva det gjelder. Deretter kopiere meldingen til alle dine kvinnelige facebookvenner og fortelle at det er uken for forebygging av brystkreft.


Derfor vil jeg fortsette med å ha bloggen som et kreativt skriverom. Da Juli (51) fikk kreft, valgte hun å holde det for seg selv - hun ville skåne sine fire barn så lenge som mulig. Jeg kommer ikke engang til å planlegge innholdet, slik man sikkert burde. At ensomheten dermed skulle bli så stor, var noe av det tøffeste for henne. Denne bloggen er en samtale med hennes venninne, Camilla, som ligger i koma.


Hvorfor kom ikke denne forskningen frem til oss allerede den gangen? Brystkreft kan også forårsake eksemforandringer på eller rundt brystvorten, slik som appelsinskallaktig hudoverflate eller sår på huden på brystet som ikke vil gro. Alle slike symptomer bør undersøkes av lege med tanke på brystkreft.


Disse symptomene kan være tegn på andre tilstander og ikke nødvendigvis kreft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg