tirsdag 18. august 2015

Bacheloroppgave sykepleie psykiatri

I denne oppgaven brukes psykiatrien som arena, og oppgaven avgrenses til pasienter som er diagnostisert med psykisk lidelse etter incest. Det tas utgangspunkt i at kartleggingen er gjort, og fokuset er helsefremmende sykepleie til kvinnelige incestofre i voksen alder. Målet er å belyse forskjellige typer helsefremmende strategier. Helt i starten under utvelgelsen av forskningsartiklene valgte jeg å se om artiklene benyttet IMRaD- strukturen.


Deretter så jeg på årstallet studien er utgitt og benyttet Nasjonalt kunnskapssenters sjekklister for å kritisk vurdere de valgte artiklene. I faglig forsvarlig sykepleie er dessuten evne til kritisk refleksjon og justering av fagutøvelsen helt sentralt. Utvikling av poster. Prosjektet med å lage poster basert på en praksisnær bacheloroppgave er en videreutvikling av forprosjektet Kunnskapsbasert praksis i sykehus (2). Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.


Leverte min bacheloroppgave i vår og fikk karakteren D. Etter veiledningene jeg hadde hatt sammen med min veileder valgte jeg og klage i håp om iallefall ende på en C. I dag fikk jeg svar fra klagekommisjonen om at jeg ikke har bestått! Så utrolig trasig, jeg som var ferdigutdannet, sitter plutse. Hva TS skal velge som tematikk for sin bacheloroppgave kan selvsagt ingen andre enn TS selv finne ut av. Det må gå på faglige interesser.


Hvis jeg hadde studert sykepleie ville jeg trolig valgt noe innen ulykkesforebygging blant eldre, skjult rusmisbruk blant eldre, eller smittevern på institusjoner. Utdanningen ga en sykepleiefaglig spesialisering og utdanning til lederskap i psykisk helsevern (1). Utdanningstiden var på ett år med noen uker med teori og lang praksis ved psykiatriske sykehus. Formålet med denne boken er å gi sykepleierstudenter konkrete og praktiske råd i arbeidet med å skrive en god bacheloroppgave i sykepleie.


Jeg presenterer da viktige prinsipper for ego-styrkende sykepleie og konkrete tiltak. Bacheloroppgave i sykepleie ved Diakonhjemmets. Lurer du på hva en psykiatrisk sykepleier er og hva vedkommende gjør?


Dersom du er medlem i NSF kan du finne ut mer ved å bestille heftet ”Med engasjement for psykisk helse. En informasjonsbrosjyre om psykiatrisk sykepleie ”. Jeg sliter med å finne tema og problemstilling til bacheloroppgaven min. Har lyst å skrive om barn. Noe mer ut ifra det, klarer jeg ikke å finne ut. Er det noen som vil dele tema og evt problemstilling som de har.


Gyldendal Norsk Forlag. Lev godt med sykdom Torkil Berge , Elin Fjerstad Hvordan kan man tåle plagene og samtidig ta vare på livet? Sykdom forbindes med svakhet, men alle som selv har opplevd å være syk, vet hvor sterk man må være.


Vi skal nå i siste semester av den treårige bachelorutdanningen i sykepleie , skrive en. Høgskolen i Gjøvik, Ålesund og Sør-Trøndelag fusjonerte 01. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).


Denne boken er en lettlest og praktisk veiledning som henvender seg direkte til sykepleierstudenter som skal skrive bacheloroppgave. LES MER selvstendig. De tilgjengeliggjøres etter avtale med forfatteren, som har alle rettigheter til og bærer det fulle ansvaret for innholdet i sin oppgave.


Sykepleiere kan ta videreutdanning og spesialisere seg innen mange ulike retninger. Videreutdanningene stiller krav til fullført grunnutdanning, autorisasjon som sykepleier og praksis med direkte utøvelse av sykepleie overfor pasienter etter endt utdanning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg