mandag 24. august 2015

Min fastlege bestille time

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Hvor mange tjenester du vil se når du logger deg inn vil være avhengig av hvilke tjenester din fastlege har valgt å tilby. Du vil enkelt kunne få en time som passer, og bestillingen skal kunne gjøres når det passer deg.


I tillegg skal du kunne se dine bestilte timer og avbestille disse. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Med HelseRespons kan du bestille time hos fastlegen din. Vi tilbyr fastlegekonsultasjon, legevakt, videokonsultasjon og hjemmebesøk.


Oslo Helse - Fastlegevakten. Bestill time hos Oslo Helse. Min fastlege er dr. Timeboken som vises via portalen er alltid oppdatert med legens timebok i WinMed – uten tidsforsinkelse og mulighet for dobbelbooking. Man kan skille på ulike typer konsultasjonstyper, slik som vanlig konsultasjon, kontroll, ø-hjelp osv.


Min fastlege bestille time

Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Alle har opplevd å sitte i lange køer på telefonen for å få bestilt time hos legen, men i dag kan en enkelt unngå dette. En enkel sms er nok og du får time hos enkelte fastleger uten å ta en telefon til legekontoret ditt. Neste gang jeg skal bestille legetime skal jeg teste ut sms-bestillingen, forteller Håvard Haugnes. Ikke lenger reisevaksinasjon på DinLeges laboratorium.


Min fastlege bestille time

Her kan du bestille , endre og finne informasjon om. Din Lege tilbyr ikke lenger reisevaksinasjon på laboratoriet. I prakis betyr dette at våre pasienter som trenger reisevaksinasjon må bestille time hos sin fastlege. Vær oppmerksom på at timebestilling kun gjelder vanlige konsultasjoner, og ikke når det er behov for rask time. Husk å påføre dager og tidspunkt på når du ønsker time hvis du har spesielle ønsker.


Hvis du har behov for å bestille legetime har du flere muligheter. Forskriften slår fast at det skal være mulig å bestille time elektronisk (jfr. forskrift om fastlegeordningen i kommunen § 21). Forbrukerrådet mener at alle kommuner må sikre at legene de har avtaler me tilbyr sine pasienter å bestille legetime elektronisk. Alle kan alternativt bestille time via kontakt legekorntoret på Helsenorge, da vil sekretærene motta melding og ta kontakt for timeavtale. Det er mulig å bestille resepter på faste medisiner.


Resepten vil være klar på apoteket innen en uke. Det er ikke mulig å bestille vanedannende medisiner via e-resept. Start ved å velge en klinikk dersom du ikke allerede er tilknyttet en. Han har vært fastlege i Skien og Oslo i til sammen år. For å vite hvilket kontor du bør bestille time hos,.


Skien, Oslo, Asker og Bærum og har bred erfaring innen akuttmedisin. Persley har kurative dager i uken og i tillegg betjener han legevakten enkelte kvelder og helger. Som fastlege i Oslo jobber han også ved Oslo kommunale legevakten. Vi fikk ikke tilgang til din lokasjon, er funksjonen for geolokasjon blokkert?


Innstilligene for geolokasjon finner du vanligvis under Personvern i telefonens hovedinnstillinger, men dette varierer litt fra merke til merke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg