onsdag 12. august 2015

Baby 8 mnd våkner ofte om natten

Check out For The Baby. Altså må du bare finne deg i at babyen våkner flere ganger om natten. Etter disse månedene kan du lære bort at klokken fem er natt – til og med når barnet våkner og vil ha mat. Gi litt mat, og putt ham tilbake i sengen igjen.


Forskningen er et samarbeid med Folkehelseinstituttet og University of California, og baserer seg på informasjon fra den norske Mor-barn-undersøkelsen (MoBa), der foreldrene til mer enn 55.

Mange foreldre sliter mye med at barnet våkner om natta. Når barnet er - mnd er tarmene fullt utviklet og da trenger tarmene nattro. Baby mnd våkner hele tiden om natten Hei.


Plutselig snudde dette og hun begynte å våkne hver t – t fra vi la. Men babyen våkner ofte og gråter hver natt , mange ganger likevel. Søvnproblemer hos mnd baby ! Er det noe å gjøre med det eller må jeg bare håpe på at det går over så fort som mulig?


Babyen min på seks måneder sov fint om natta før.

Han sovnet ved 20-tiden, våknet etter 7-timer og sov videre til kl. Nå våkner han minst en gang før vi legger oss, og flere ganger om natta. Gutten min på mnd har også begynt å våkne ofte om natta. Har forsøkt å gi han mme på flaske i tillegg til det jeg blander i grøten (også risgrøt fra holle) for ei på barselgruppa sa det gjorde underverker på jenta hennes, men han nekter å drikke det.


Jeg gjorde det rundt ti mnd , med resultatet at jeg mistet melken, ungen våknet like ofte - om ikke oftere, og ble umulig å trøste på en enkel måte. Vi prøvde også den klassiske pappen fikser natten , uten noe hell. Noen barn bare våkner ofte og sliter med å finne søvnen igjen på egenhånd. Etter pupper, som det står i boka hans, sovnet han stort sett klokka 23.


Men da han var måneder, begynte også Johannes å bli urolig om natta. Holdt hverandre våkne – Vi hadde sikkert noen gode netter innimellom, men jeg husker med skrekk de nettene da ungene begynte å holde hverandre våkne. Min baby på mnd er våken så mange ganger om natta. Vår jente på mnd spiser fortsatt hver time om natta.


Baby mnd våkner annenhver time på natta. Barnepsykolog og forfatter Elisabeth Gerhardsen sier at det kan være mange årsaker til at barn våkner om natten. En ting hun mener foreldre bør være obs på, er om barnet kan være overtrøtt.


Barn som er overtrøtte har vanskelig for å sovne, er urolige om natta og kan likevel våkne alt for tidlig på morgenen.

Search For The Baby. Noen som har gode råd for hvordan vi for det første skal få gutten vår til å ikke våkne hver time om natten , og kanskje til og med hvordan vi skal få ham til å sove hele natten ? Frem til ca mnd var nettene veldig greie, med ca to ganger våken til smokk eller pupp. De siste dagene har han plutselig begynt å våkne en gang hver time! Søvnforstyrrelser hos friske barn er ofte lært atferd. Opplever det å få belønning for å våkne kan det våkne i den lette søvnfasen.


Hvordan barna sover har vel så mye å gjøre med barnets temperament som med hva du som foreldre gjør. Jeg har en mnd gammel baby som alltid har våknet iallefall hver time om natten. Det er ingen bragd. Vi trodde det skulle gi seg når hun ikke lengre trengte mat om natten , men det viser seg at det ikke har noe med det å gjøre.


Hun bare våkner såvidt, snur seg mye for å finne søvnen igjen men klarer det ikke og begy. Ammer henne forsatt rundt kl 22. Barn som våkner mange ganger om natta , kan drive foreldre til vanvidd. Hvordan skal man takle det og hva gjør man for å få barnet til å sove igjen?


Svaret gir seg ikke selv, og. Angst og søvnforstyrrelser Hvorfor våkner jeg alltid klokken om natten ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg