mandag 17. august 2015

Sebra seng montering

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Kjøp ny innredning til hjemmet. Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør.


Sebra seng montering

Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Senger til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Laget av solid bøketre. Passer til bruk fra fødselen.


Avrundede hjørner for et elegant, moderne utseende. Den nye Sebra sengen Sebra har nå kommet med en ny seng , og relanserer en oppdatert versjon av designklassikeren Juno sengen. Den seneste modellen av Sebras populære barnesenger!


Sebra seng montering

Når barnet vokser ut av sprinkelsengen kan man anvende de to sidestykkene som følger me slik at sengen kan forlenges til en juniorseng. Se alle kombinasjonsmulighetene! Tremmeseng i et typisk klassisk design, som kan trækkes ud og vokser dermed sammen med barnet. Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking.


Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Sebra Interiør har i mere end år designet kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessories til børn, deres værelser og omgivelser.


Den nye modellen har heve og senkebunn og heter Sebraseng. Denne sengen fra Sebra vokser med barnet-spinkelseng og juniorseng i ett. Vi sender denne barnesengen til hele landet fra vår nettbutikk og har rask levering.


Dette er en skuvseng som passer opp til år. Jeg har lavet en kort præsentation af kili sengen fra Sebra. Videoen der indeholder alle de info.


Produktet er testet og det inneholder ingen stoffer, ftalater eller kjemikalier som kan skade barnets hud eller helse. Vi har stilsikre, trygge og praktiske sprinkelsenger fra gode og kjente merker, som Troll, Sebra og Leander, og vi har dem til nettets beste pris. På lager - rask levering!


Kili sengen er uttrekkbar, og kan dermed vokse med barnet (opp til ca. år). Kili sengen er et kvalitetsprodukt laget av bjørk og sprøytelakkert i en miljøvennlig og giftfri lakk. Smart barneseng fra Sebra. Kan brukes som både sprinkelseng og juniorseng.


Bunnen kan justeres i to høyder og sprinklene på for- og baksiden kan fjernes når barnet blir større. Mange av sebras produkter er håndaget og naturlige materialer som ull, bomull og tre. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Sebra.


Sebra er upartåede hovdyrarter i hesteslekten, Equus, i hestefamilien. Størrelsen varierer fra ponni til liten hest. Pelsen har gråhvit bunnfarge og mørke tverrstriper. Sebraen har en skulderhøyde på 125–1centimeter, og den har ståman og kurumpe.


Den forekommer på stepper, savanner, buskmark og i halvørken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg