tirsdag 25. august 2015

Merinoull barn

Fri frakt over 39- og 1dagers retur. Små turer er også store. Kjøp Aclima ull her! Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale.


MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Australia Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing. Plagget må vaskes separat. Her er det morsom strikk for de nye og de mer erfarne strikkerne.


Like fint til barnehage og skole som til fest. Vi vil gjerne ha det hele til våre barn ! Här finns det något, för både ny börjare eller de mer erfarna att sticka. Fint till förskolan, och skolan eller till fest.


Merinoull barn

Om Pierre Robert Pierre Robert Group designer behagelige basisplagg av høy kvalitet for dame, herre og barn. Alle våre plagg blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo. Aclimashop har det største utvalget av ullundertøy for barn. Aclima er en norsk produsent av ullundertøy, ullklær og ullsokker. Aclima har spesialisert seg på produksjon av ullundertøy, og merinoull gir den beste komforten i de fleste vær- og temperaturforhold.


Med dette utgangspunktet er kolleksjonen til barn og baby blitt til i mønster og farger med en moderne nordisk følelse. Merinoull er en myk og fin ull med et klassisk uttrykk. Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til år. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram.


Merinoull barn

Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Devold produserer ull til baby, barn , junior, dame og herre. Lanullva er en norsk merkevareleverandør som produserer og leverer myke og varme ullplagg av høy kvalitet i ren merinoull. Dette er fundamentet i vår forretningsdrift. Varm og komfortabel lue til barn i 1 Svanemerket merinoull.


Vi har brukt vår aller mykeste ull for å lage en lue som ikke klør eller strammer. Merionoull har gode pustende egenskaper, og holder barna varme selv om luen blir fuktig. Heftet selges kun sammen med garn.


Merinoull barn

Må du bruke skyllemiddel, så bør det være et skyllemiddel som er egnet for ull. Passform og design er nøye tilpasset for å sikre høy komfort for ditt barn. Vår kvalitetsreise kaller vi `Sheep to Shop`. Barnkläder i ekologisk merinoull passar utmärkt året runt, både inom- och utomhus.


De skyddar ditt barn mot värme och kyla, eftersom merinoullen absorberar fukt och hjälper till att reglera kroppstemperaturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg