mandag 3. august 2015

Soppsaus til biff

Soppsaus til biff

Slik lager du soppsaus til biff og vennene hans. Biffene er nå medium stekt. Legg biffene til hviling mens du steker tilbehøret. Fres sopp, løk og asparges i en panne med litt olje eller smør til det er så vidt mørt. Krydre med salt og pepper.


Soppsaus til biff

Server saftig og mør indrefilet av storfe med mandelpotetpuré, sauterte grønnsaker og deilig soppsaus. Pynt med frisk timian. Selv om jeg er svært glad i en god biff så er det heller få biffoppskrifter som har funnet veien til bloggen.


Ja, av en eller annen grunn så har det blitt en slik type rett som jeg aldri kommer på at jeg skal lage. Det er derfor på høy tid at jeg publiserer en ny biffoppskrift, denne gangen biff med soppsaus. Dette er en rask og enkel saus som passer perfekt til den smaksrike pepperbiffen. Enkel soppsaus til pepperbiff Denne sausen passer godt til pepperbiff og er enkel å lage.


Biff Smør inn kjøttet med ønsket krydder. Varm opp stekepannen med en smørklatt i, til høy varme Stek kjøttstykket på alle sider, så det får en lite stekeskorpe Forvarm stekeovn til grader Stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av kjøttet, sett termometeret på grader. En stor og saftig biff er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt.


Biff med soppstuing Med litt sopp blir biffen enda bedre. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Men egentlig er biff med peppersaus en fransk tradisjon. I Frankrike kalles den sauce au poivre, og mange bistroer og restauranter har den på menyen: et raust stykke biff , rikelig med peppersaus, pommes frites og litt salat ved siden av.


Soppsaus til biff

Kombinasjonen sopp og fløte er aldri feil! Er du heldig har du ”vill” sopp fra høsten i fryseren. Hvis ikke, får du en helt utmerket saus av sopp fra butikken også. Velg en blanding av ulike soppsorter om du har mulighet.


Sausen smaker nydelig til all slags kjøtt – fra viltkjøtt til kylling. Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer. Fantastisk Soppsaus Til Biff som smaker himmelsk.


En kombinasjon du er nødt til å prøve. Lages kun på minutter og bruker allerede de fantastiske smakene fra kjøttet. Saus til biff er kjekt å ha når du skal servere en god og deilig biff til middag.


Ingenting er som en nydelig saus til en deilig og saftig biff. Jeg foretrekker den oppskriften du ser under, og mener den passer utmerket godt til en god biff. Soppstuing med løk er perfekt som tilbehør til forskjellige varianter av biff om det er ytrefilet, indrefilet eller entrecote, soppstuing med løk fungerer til det meste.


Kan selvsagt også brukes til andre hovedretter men jeg synes det passer best til rødt kjøtt. Brun smør i en panne og fres soppen til den har fått en fin gyllen farge. Del soppen i skiver.


Dryss over salt og pepper. Hell over kraft og fløte og kok opp. La sausen småkoke i ca. Pannen skal være god og varm, og kjøttet skal raskt få en fin og brun stekeskorpe. Legg fileten i en ildfast form sammen med hvitløk og timian.


Stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen på kjøttet. Stek fileten i ovnen på 1grader til steketermometeret viser grader, da er kjøttet medium stekt, ca. Biff av okse, svin eller vilt kan brukes i denne festmiddagen fra Lise Finckenhagen. Konjakken kan flamberes.


Da forsvinner alkoholen og du sitter igjen med aromaen. Husk å holde pannen fra deg. Biff og bakt potet ikveld (igjen) – eller?


Soppsaus til biff

Det er lite som slår en saftig biff , men selv for en ekte biffelsker kan det blir kjedelig mer det samme tilbehøret dag ut og dag inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg