onsdag 25. oktober 2017

Hannhund navn med betydning

Sist eg kjøpte meg kvalp fekk eg hjelp her inne til å finne eit spesielt navn , som eg fortsatt ikkje kjenner nokon andre som bruker. I tillegg hadde det navnet ei god betydning som passa godt til kvalpen. No sit eg her igjen, med ein ny kvalp og kvenner og kvenner på navn , men vert aldri fornøgd. Dermed prøver eg igjen med hjelp her inne.


En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden.


Hundenavn til tispe finner du her. Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier. Hei jeg ønsker forslag til hannhund navn.


Gjerne av en opprinnelse kan være vikinginspirert, norrøn og gresk mytologi. Altså et navn med mening. Skal helst dra maten sin UT av skåla før han spiser den, hehe.


Også er han nok litt frossen tror jeg, han vil helst ligge oppå dyna si med dyna over hele kroppen og hodet når han ligger i sofaen (og om natta). Har fått med en genser til å ha på ute, siden det er litt surt her om dagen, og det tror jeg trengs. Egentlig er jeg veldig for å kalle hunder ved navn fra opprinnelseslandet. Hvis jeg noengang skulle hatt en rottweiler, skulle hun feks hett Gretchen. Jeg skal ha en aussie, og burde dermed finne et amerikansk navn , men hvis jeg skal ha en tispe, skal hun hete Saga, fordi hun vil bli etter en tispe vi aller kjenner med islandsk navn.


Denne hjemmesiden vil fylles med hundeoppdragelse, erfaringer, problemer, matgleder og mange flotte opplevelser. Vis alle innlegg av fra Menneske til Hund Denne oppføringen ble lagt inn den tirsdag, 25. Det kommer en Jack Russel Terrier inn i familien om kort ti så jeg lurte på om noen hadde noen artige forslag til hundenavn? Jeg er ikke den som bestemmer i siste instans, da det er mor og far den skal bo hos, men vi er alle enig om at navn som Tassen, Kompis, og andre klassiske hundenavn er uaktuelle. Skal få meg en Finsk Lapphund hann og trenger litt hjelp til å finne på et navn.


Tenkte litt på Charlie, men er det for vanlig? Jeg liker navn fra vann og fjell i området der jeg jakter. Veldig vanlig her oppe å kalle hundene etter det. Feks to fjellvann som egner seg som hannhund navn Lanuk og Irgas, på tispe er det Maisa (et fjell) og Leina (et vann) som jeg vet folk har kaldt hundene sin etter. Vi har endnu ikke kunnet blive enige om et navn til vor lille aussie, da manden gerne vil have at navnet har en betydning.


Et eksempel kunne være fra den nordiske mythologi. Men vi er lidt i vildrede og kan ikke komme på flere navne, alt er relevant, blot der er en betydning med navnet. Hihi, vi har en blandingshun av schæfer og noe svart. Så han ser ut som er diger svart langhåret schæfer med hengeører.


Han heter Tassen, av alle navn ! Finske navn for hunder - med betydninger. Jeg har en sankt bernhards hanne som lyder navnet coil. Nå har vi bestilt oss NEG hannhund , usikker på hva den skal hete, men Sako troner høyt. Har litt sansen for gamle utdaterte menneskenavn også da.


I hverdagen er dog navnet vårt noe vi sjelden tenker over. Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted.


Man hadde de som fikk navn etter kongebryllup, som antydet et håp om at barna kanskje skulle klare seg litt bedre enn foreldrene. Betydning -babynavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg