onsdag 25. oktober 2017

Sparmax badekar

Sparmax badekar

Flere modeller med ulik lengde og bredde. Kom og prøvebad hos oss. Opplev den unike massasjen. Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Sparmax badekar

En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. Synk ned i et deilig bad hver dag. SparMax leverer badekar i god kvalitet med badedybde som gjør at du synker godt ned i badekaret. Stilrene og flotte modeller som gjør badet ditt til en smykkesten.


Alle våre modeller er enkle å montere og ser svært stilige ut i ethvert bad! Enten du går for en liten og enkel variant, eller du har større plass og ønsker et dusjkabinett med badekar , er du sikret å finne en dusj som passer for ditt hjem og din familie hos oss. SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge.


Stort salg på hagemøbler ! Vi har rotting møbler som passer til alle størrelse uteplass. Kunstrotting i mange farger og design. Lav fraktpris helt hjem. Er det noen som har erfaring med Sparmax her?


Har fått tilbud på et boblebad fra de, som jeg vurderer. Er i utgangspunktet skeptisk til slikke billigprodukter, men når jeg går inn å ser på prisene i Sverige på de samme produktene, så er de nesten det dobbelte. Hvis du hellere vil nyde en varm og afslappende float om aftenen, kan et badekar være præcis, hvad du har brug for til en god nats søvn. SpareMax er direkte importør af alle produkter, vi sælger i Danmark. Vi mener at dette er noe alle fortjener, og tilbyr derfor kvalitetsbadekar til rimelige og gode priser.


For deg som kunde kan du enkelt kjøpe et badekar online hos oss og få det fraktet hjem til deg. Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg. Velg mellom tradisjonelt badekar , frittstående badekar og massasjekar. Vi har kvalitetsbadekar i alle utførelser og prisklasser. Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger. Kanskje ønsker du et frittstående badekar med rette linjer, eller hva med et buet hjørnekar for bedre plass? Badekar finnes i utallige former og utførelser.


Valgmulighetene er mange. Dersom du ønsker et badekar for kos og design, er frittstående badekar et godt valg. Velger du et badekar for innbygging har du flere muligheter.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vil du nyde en varm og afslappende float om aftenen, kan et badekar være præcis, hvad du har brug for til en god nats søvn. Waterlux Kalabria er et svært plasseffektivt badekar for moderne hjem og leiligheter, med god badedybde og et tidløst, klassisk design. Badekaret er helstøpt og produsert i høykvalitets hvit akryl.


Waterlux badekar leveres med ben- og avløpssett, men uten frontpanel. Slik kan du finne den løsningen som passer inn i ditt bad. Bad i vellvære For noen er badekaret en kilde til ro og egentid. Andre bruker karbad som lindrende behandling. For de minste er badekaret synonymt med fry lek og mestring.


Vi har skapt badeglede for alle typer mennesker og alle typer behov i år. Hvert eneste av våre kar er et stykke nøye gjennomtenkt håndverk, gjennomsyret av historie, kvalitet, funksjonalitet, teknologi og vakker. Steamgeneratoren gikk i stykker på vår steamdusj. Etter reklamasjon, påstod sparmax at siden dette skjedde etter tre år, så var det utenfor deres servicegaranti. Alle som har nogenlunde kjennskap til kjøpsrett vet at det er års reklamasjonsrett på slike produkter, men Sparmax nektet å komme og reparere dusjen.


Sparmax badekar

Frittstående badekar i støpemarmor med runde myke former, produsert i mineralpulver (knust marmor). Overflaten er matt og lett å rengjøre, skjer det en skade kan du alltid forme overflaten slik at den ser ut som ny med hjelp av sandpapir. Morgenens første og kveldens siste stopp må gjerne by på fred og ro.


Et badekar forener det praktiske og det sanselige. Et frittstående badekar gir baderommet en helt unik karakter. Westerbergs har alt fra klassiske kar til frittstående badekar i høyeste klasse og som viser det aller siste innen badekardesign, materialer og ergonomi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg