tirsdag 24. oktober 2017

Heldrakt baby

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. I denne kategorien finner du et bredt utvalg med fulle kjeledresser for de minste. Alt fra sovedraktere til hverdagene-drakter. Uansett hvilken type du leter etter til babyen din, er kjeledress et godt og nyttig klær for de små.


Den drakten er ikke bare lett å ta av og på babyen, men gir også god bevegelighet. Her finner du vårt brede utvalg av heldresser og playsuits til jenter fra 0-år.

Tilbake til listen. Varen er på lager - Forventet leveringstid er 5-hverdager Pr. North Pole heldrakt i woody rose fra det kreative merket Kuling holder din lille varm og lun under lek. Glidelåslukking foran – Ribbede mansjetter.


Bruk som et klesplagg eller et isolerende lag. Vi har favorittkarakterene som Tigergutt, Ole Brumm, Minnie og Mikke Mus, Bambi, Dumbo og Aristokattene. Alle klærne har høy kvalitet og er lisensierte produkter. Ullklær for barn og baby.


Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme i høst og vinter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Små damer tar det rolig på en varm sommerdag i en stilig body. Denne babybodyen i myk og lett jersey er luftig og har gode. Cardigans og jakker. Cubus har alt du trenger av klær og småvarer til baby.


Fri frakt til butikk - Gratis retur i butikk. De rene linjene og fargekombinasjonene skaper en sporty og kul stil til barna. Rask levering og fri frakt. Baby heldrakt Lycklig.


Klikk for å se alle produkter med Disney prinsesser. Få varene dine hjem først, betal om dager! CHARLIE heldrakt i mønster “Sommernatt” – lilla CHARLIE- heldrakt har knapper i halsen og åpning med knapper i skritter for lett skifting av bleier. Pysjamas til baby er også gode og praktiske å ha på dagtid. Blant heldraktene har vi også sommerlige og lette romper til både gutt og jente.


PYSJ OG HELDRAKT TIL BARN. Pysjer og heldrakter i ull, bomull og bambus finner du hos Barnas Hus. Godt nattøy bidrar til god søvn! Vi selger pysjer og undertøy fra Reflex.


Skal Uv-drakten være med lange ermer og ben?

Er i svært solrike steder, er det en fordel med lange ermer og ben - siden det er først og fremst hender og føtter som er i solen og en bedre solbeskyttelse er oppnådd. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design. Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen. Sparkedresss og sparkebukser på nett hos Barnelykke. Velkommen til en hyggelig handel, med rask levering, godt utvalg og fri frakt.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg