mandag 30. oktober 2017

Lage bordkort med bilder

Lag flotte bordkort med individuelt navnetrykk enkelt på PC eller mobil. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok.


Bestill lett online her! Finn Lage Bordkort Med Bilder.

Det har aldri vært enklere å lage personlige bordkort. Vil du ha bordkort med eller uten foto? Skal fargene ha de samme nyansene som duken?


Uavhengig av forandringene du vil gjøre, er det en enkel prosess som du gjør direkte i nettbutikken vår. Borddekkingen er en viktig del av festen og vakre hjemmelagde bordkort er med til å gi et flott helhetsinntrykk. Her kan du lese litt om våre flotte bordkort som du kan sette dine egne bilder på, og du kan se hvor lett det er å lage dem.


Ideer til bordkort Bordkort … Er det ikke bare å skrive gjestenes navn på kortene?

Bordkort med navn og bilde av gjesten er en fin detalj på et dekket bord i fint selskap. Eller man kan gjøre det enkelt å bruke kun et bilde av konfirmanten og skrive navnene for hånd. Bordkort finner du uansett i mange forskjellige maler som passer til bryllup, konfirmasjon, dåp, bursdag og andre arrangement. Til bryllupsfesten, bursdagen eller barnedåpen - personlige bordkort er populære til enhver fest. Når du har mottatt bordkortene, kan du selv skrive på gjestenes navn.


Sett inn egne motiv, bilder eller bruk våre design. Kvalitetskort på digitaltrykk med brettekant. Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder , tekst, og ulike design som passer perfekt til alle anledninger.


Lim bilder av gjestene på kreativt brettet serviett! Kunne ikke laste instagram. Popcorn i barnebursdag er populært! Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut.


Last opp dine egne bilder , eller velg fra vårt arkivbibliotek med over million bilder , grafikk og illustrasjoner. Endre skrifttypene.

Da har du bruk for elegante og unike bordkort og menykort som kan hjelpe deg med å sette ditt personlige preg på borddekkingen og festens utsmykking. Se her hva vi har av muligheter for å være kreative med våre vakre kort av flott kvalitet og dine egne bilder. Du kan lage kort og invitasjoner til enhver begivenhet med vårt designprogram.


Det er vi stolte av og veldig glade for. Her er DIY-oppskrifter på de aller fineste bordkortene. Bordkort til bursdag. Startside Bordkort til bursdag. Fjern alle filtervalg.


Velkommen til bords! Vi ønsker at du alltid er fornøyd Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag, fest, konfirmasjon og jul. Dette er en enkel veiledning for hvordan man kan lage og skrive ut egne kort til en hver anledning, eller skrive ut bilder på MAC. Veiledning kan variere for hvilken modell og operativsystem en har. Hvis du tenker på å kjøpe profesjonelt laget bordkort for et bryllup eller andre spesielle arrangement , vurdere å lage din egen i Microsoft Word.


Det kan spare deg for mye penger og tid til å tilpasse og tilpasse bordkort rett fra din egen datamaskin. Word har en rekke tilpassbare maler for mange typer dokumenter. Dersom du har mange på gjestelisten kan du helt enkelt fremkalle noen bilder av hedersgjesten og skrive gjestenes navn under bildet for hånd.


Men hvis du skal holde et mindre selskap for familie og venner, kanskje du kan fremkalle noen retrobilder av gjestene i stedet? Dersom du ønsker å bruke bordkort i papp, kan du velge mellom dobbelt bordkort som står av seg selv og enkle bordkort der du trenger en bordkortholder. Disse doble bordkortene kan du få kjøpt på tilbryllupet.


Der kan du også få kjøpt andre bordkort som kan passe til en konfirmasjon. Kreative bordkortidéer- og maler til bryllup, dåp, middager, barnebursdager, konfirmasjonsselskaper mm. Firkantet bordkort i marshmallow. Rundt bordkort i marshmallow.


Nederst på siden vil du finne ulike maler på kremmerhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg