fredag 20. oktober 2017

Vindusmaling innendørs jotun

På utkikk etter vindusmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


DRYGOLIN Vindus- og Dørmaling er en spesialmaling til vinduer, dører, utemøbler og andre detaljer med høvlede kanter. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.

DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse. Vask med JOTUN 2-i-HUSVASK OG SOPPFJERNER. Tidligere malte flater påføres to strøk vindusmaling for å få et pent resultat og en god beskyttelse.


JOTUN SORTIMENT for vegg innendørs - ikke alle produkter føres i alle våre butikker. Konsernet er fremdeles i familien Gleditsch´ besittelse, med en eierandel på 5. Alt av maling, lakk og olje får du på BAUHAUS. Foruten Jotun -produkter fører vi en rekke andre varemerker, som Buttinox, Hammerite og Dupli Color.


Best til sommeren ja :) Men, treverket er tørrest nå om vinteren.

Men ikke så lett å åpne vinduet for å få det tørket. Jeg bruker bare Jotun oljemaling - rett og slett fordi jeg er vant til den og får den rette følelsen når jeg maler, vet hvordan den oppfører seg, hvordan jeg skal stryke den ut og hvordan den tørker. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Skal du male huset i år kan vi anbefale vår nyhet: Drygolin Ultimat - vår beste utendørsmaling noensinne.


Alle Jotun eksteriørprodukter testes under ekstreme forhold før de godkjennes og lanseres i markedet. Jotun har Nord-Europas største forskningslaboratorium for maling. Her jobber vi kontinuerlig og målrettet med innovasjon og produktutvikling for hele tiden å kunne tilby den beste beskyttelsen for ditt hus. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne.


Inne - beskrivelser. Jotun Lady Supreme Finish halvblank kan brukes til for eksempel lister, panel og møbler og gir et perfekt resultat. Vanntynnet svanemerket oljemaling for innendørs treverk.


Anbefalt forbruk pr. Sammenlign pris på Jotun maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Jotun Superheft Grunning er en oljegrunning til bruk innendørs på blanke og harde, ikke sugende underlag hvor heft kan være vanskelig med andre grunninger. Kan påføres ved lave temperaturer.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.

Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset?


Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs , får du det beste resultatet. Hvordan male innendørs ? En meget værbestandig maling spesielt tilpasset for høvlet treverk. Lyst og trivelig gjesterom. Denne har vi jobbet med i lang tid for å få akkurat de perfekte fargene.


Endelig er dagen kommet! Nå er alt klappet og klart og vi venter bare på at den skal komme ut til alle Jotun -forhandlerne som har bestilt den! LADY Minerals tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg