fredag 6. oktober 2017

Regal boller

Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Hvem kan motstå duften av nybakte boller ? Mulighetene er uendelige.


Regal boller

Varm hvetebakst både smaker og dufter fortreffelig! Her har vi samlet noen gode oppskrifter på hveteboller av ulikt slag. Med en kopp kakao, kaffe eller te skaper det stor lykke. Boller er populære i mange ulike anledninger, enten det er barnebursdag, kaffebesøk eller kos en onsdag formiddag.


Boller smaker ypperlig i seg selv og man kan velge å pynte dem fritt etter fantasien, hvilket gjør at spesielt barn synes det er morsomt å bake boller. Om du fyller vasken med varmt vann, legger en stekerist over vasken og setter den tildekkede bollen med deig over vannbadet under den første hevingen, vil du få store luftige boller. Nydelig hvetebakst med vaniljekrem er populær blant både barn og voksne.


Regal boller

Disse går utmerket å fryse ned. Påskens beste boller er fylt med en deilig blanding av pistasjnøtter, bringebær og vaniljestang. Lucia-dagen, og lussekatter hører med til alle små og store barns Lucia-feiring. Form delene til boller. Legg bollene på to stekeplater kledd med bakepapir.


La bollene heve lunt og tildekket til de blir dobbelt størrelse (ca minutter), mens ovnen forvarmes til 2grader (varmluft 2grader). Pensl bollene med et sammenpisket egg. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer. TORO- BOLLENE BLIR VELDIG STORE: Toro- bollene hever veldig mye i etterhevingen, mye mer enn noen aV de andre.


Regal boller

Basisen i Regals produkter er mel og produktene kjennetegnes av trygge ingredienser med høy kvalitet og mye bakeglede! Bland alt det tørre. Rør så inn egg, rømme og smelta smør.


La stå og svelle 5-min. Skillingsbollen selges og har imidlertid vært solgt i butikker og bakerier over stort sett hele landet i lang tid. Navnet kommer av at bollene i sin tid kostet én skilling per stykk. De med cølaki kan få ferske og saftige boller. Regal ) inneholder gram fiber per 1gram.


Her er oppskriften på en glutenfri bolledeig som har både kesam og gjær, men som bruker fiberhusk og glutenfritt mel. Fordel bollene på to bakepapirkledte stekebrett og la dem heve under klede til omtrent dobbel størrelse. Bakte bollene i dag (assisterte egentlig bare to 4. klassinger) og fikk boller luftige som heliumballonger. Bollene hevet seg så mye at ujevnhetene fra litt utrente barnehender forsvant. Lagde halv porsjon, brukte pk tørrgjær (for søt bakst) i melet, noe mer mel og melis, og mye mer kardemomme enn oppskriften.


Ha eventuelt i mer mel til deigen slipper bollen. Del deigen i like store deler. Ha i rosiner og trill runde boller. Gå for en sunn start på året.


Møllerens Mirakelmel, FIBRA Fullkornshvetemel, FIBRA Fullkornsspelt og 4-korn blanding bidrar til både smakfull og sunn bakst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg