tirsdag 31. oktober 2017

Heldress baby ull

Gode priser og rask levering. Velkommen til Nøstebarn! Ullbukser til baby. Behagelig og praktisk. Gratis frakt ved kjøp over kr 800.

Se vårt utvalg her. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nøstebarn sin ulldress til baby i ullfleece kan brukes både som utedress i tørt vær, under kjeledressen og som god og varm vinterdress i vognen.


Heldress er et behagelig plagg som kan benyttes om underste plagg rett mot huden. Enkelte modeller er laget for å brukes som et lag nummer feks med body under. Lagre handlekurv til epost.


PC hjemme eller på hytta.

Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme i høst og vinter. Når det ikke er vinter kan tynn ull være veldig fint å bruke og her finner du alt vi har av barneklær i ull. Her finner du tilbud på f. Vi fører kjente merker soHustClaire, Celavi, Me Too, Wheat og Lillelam.


Du kan sortere søket ditt etter størrelse, pris og produsent slik at du lettere finner akkurat det du er ute etter. ULL HELDRESS NAME IT BABY 42kr 34kr. BOMULL JUMPSUIT NAME IT BABY 22kr 11kr. Bomull JULE-PIKSELPRINT HELDRESS NAME IT BABY 24kr.


Hvorfor sier vi ofte at ULL er GULL? Du kan finne rimelige barneklær i ull på salg, -gjerne utgåtte farger og modeller. De lange , fine fibrene gjør hvert plagg mykt mot kroppen uten å klø. Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt. I tillegg til klær i ren ull , har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull.


Disse er perfekte til små barn som er sensitive til ull. Kjøp heldress i ull hos Babyshop. Velg mellom myke, flotte og praktiske ulldresser fra Lillelam, HustClaire, Celavi og Mole Little Norway.

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Leggings Baby - år. Hos Joha har kvalitet, pris og design fokus. Vi i Småungene liker at man kan få så fine klær i kjempegod kvalitet til en ok pris. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Myk og komfortabel heldress i god kvalitet fra Joha, produsert i 1 ull. Dressen har praktiske knapper i front som går fra skrittet og helt opp til halsen, dette gir en stor åpning som gjør det enkelt å ta dressen av og på. Linus i Baby ull fra Dale Garn.


Marius Kids lager barneklær i ull med mariusmønster. Våre barneklær er laget i den fineste merinoull og klør ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg