onsdag 18. oktober 2017

Offentlige stillinger

Offentlige stillinger

Finn din drømmejobb i dag. Registrer CV og søk ledige stillinger. I vårt jobbsøk finner du ledige stillinger innen ønsket kategori, geografisk plassering eller bransje.


Du registrerer en profil som kan gjenbrukes til alle stillinger. Sjekk ut vårt hjelpesenter eller kontakt oss – vi har fri support. Offentlige-Stillinger. Siden er udviklet som et hobbyprojekt indenfor. Her finner du number_of_positions ledige stillinger innen offentlig sektor.


Ledige stillinger og jobber finnes innen statlig, fylkeskommunal og kommunal sektor. Regjeringen har satt høye mål for å digitalisere offentlige tjenester. Samtidig som ledige stillinger i det offentlige i all hovedsak må utlyses eksternt, finnes det en rekke unntak fra kravet. Det gjelder blant annet om stillingen kun skal besettes for mindre enn seks måneder. Andre faktorer som om stillingens omfang og nivå og om det er behov for rask ansettelse kan gjøre at krav om ekstern utlysning kan.


Søk etter ledige stillinger. Utlyser du stillinger via Webcruiter, får du automatisk en ferdig søkerliste du kan sende ut til de som ber om den. I tillegg får du oversikt over de søkerne som ønsker å unntas fra den offentlige søkerlista.


Den nye loven om dokumentinnsyn – offentleglova – som trådte ikraft 1. Kan man finne offentlige søkerlister noe sted på nettet forå se hvem som har søkt en jobb, eller er det bare spesielle stillinger som legges der? Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Presentasjon av kommunale nyheter.


Besøksadresse Steinkjer: Rådhuset, Kongensgt. I tillegg til den offentlige søkerlisten, skal det utarbeides en utvidet søkerliste som bare andre søkere til stillingen har rett til å se. Denne søkerlisten skal, i tillegg til opplysninger gitt i den offentlige søkerlisten, inneholde fullstendige opplysninger om utdanning, tjenestetid og praksis i offentlig og privat virksomhet.


Find dit drømmejob hos Jobindex, Danmarks største jobdatabase. I vårt tariffområde fremgår det verken av lov eller tariffavtale at ledige stillinger må lyses ut eksternt. Men både i det offentlige og i offentlige eide bedrifter er ekstern utlysning likevel en klar hovedregel. Det offentlige er forpliktet til å følge kvalifikasjonsprinsippet ved tilsettinger, som går ut på at den som er best kvalifisert for stillingen skal velges. Det skal først og fremst sikre at tilsettingen skjer på grunnlag av saklige kriterier.


Offentlige stillinger

Formålet er at offentlige stillinger blir besatt av best mulig kvalifiserte personer. Når det gjelder statlig sektor følger det av tjenestemannsloven § at ledige embeter og stillinger som hovedregel skal kunngjøres offentlig, om ikke annet er fastsatt i forskrift, tilsettingsreglement eller tariffavtale. Dersom du søker på stillinger i stat og kommuner, har du rett til mer informasjon om de andre søkerne enn dersom du søker på stillinger i spesialisthelsetjenesten (Spekter). Det er fordi ansettelse i stat og kommuner er omfattet av forvaltningsforskriften.


Husk å logge ut når du er ferdig. Dette kan benyttes ved søknad på andre stillinger senere. Du skriver inn CV i søknaden og kan laste opp vedlegg ved behov. Krav om politiattest. For alle stillinger ved skolene og i tannhelsetjenesten er det krav om politiattest, jf.


Offentlige stillinger

Vi kan tilby spennende og utfordrende stillinger innenfor ulike fagområder. Bekk er et norsk konsulentselskap. Vi gjennomfører prosjekter for store private og offentlige virksomheter innen strategisk rådgivning, utvikling av IT-systemer og design av digitale tjenester. Vi er i dag omkring 3ansatte, og har kontorer i Oslo og Trondheim. Hos oss jobber det blant annet ingeniører, kokker, jurister, økonomer, leger, HR-personell og en rekke andre yrkesgrupper, både militære og.


Forsvaret trenger medarbeidere med variert kompetanse. Dersom du trenger å vite hva offentlige organer driver me kan du med offentlighetsloven i hånd kreve dokumentinnsyn. Denne artikkelen gir deg en oversikt over hvor grensene går for slikt innsyn: Hvilke organer som plikter å gi offentligheten innsyn, hvem som har innsynsrett, samt de viktigste unntakene fra innsynsretten.


Offentlige stillinger

Nå kan offentlige oppdragsgivere svare på om de har stilt krav til miljø og sosiale hensyn ved kunngjøring på Doffin. Dette vil gi statistikk over andelen innkjøpere som stiller slike krav, samt gi Difi informasjon om hvordan tilpasse sitt arbeid for å gjøre offentlige anskaffelser mer samfunnsansvarlige. Etablerer en av Norges største byggorganisasjoner Bystyret i Oslo har opprettet et nytt kommunalt foretak – Oslobygg KF – som får ansvar for bygging og drift av alle nye formålsbygg i kommunen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg