fredag 13. oktober 2017

Leos lekeland

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Leos lekeland bruker cookies (informasjonskapsler) for å sørge for at du får best mulig opplevelse av nettsiden. Leos lekeland er en plass for hele familien, og vi har lagt like mye vekt på at de voksne skal ha det hyggelig når man besøker oss.

Her finnes det noe for alle mann. Klatrestativ, Barneavdeling for de aller minste, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanonområde, sklier, og mye mer. Ett gigantisk lekeland med masse av lek og eventyrlig moro. Stort innendørs lekeland med klatrestativ, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanoner og sklier.


Inngang og priser Barn i alderen 2–år betaler full pris. Leos Lekeland - Lek og eventyrlig moro. Ettåringer betaler halv pris.

Voksne og barn under ett år kommer inn gratis. Alle barn må være i følge med en person over år. Mer informasjon om billetter, klippekort og årskort på. Vores gigantiske legeland tilbyder tusindvis af kvadratmeter leg, sjov og eventyr for hele familien. Våra gigantiska lekland erbjuder tusentals kvadratmeter lek, sport och äventyr för hela familjen.


Endelig har Norges største lekeland åpnet dørene! Bakgrunnen for samarbeidet er en felles ønske om å skape mer bevissthet rundt barn og skjermti og sammen inspirere til mest mulig lek, bevegelse og frihet for barna. Mys Runtom i hela leklandet har vi mysiga soffor där ni kan ta det lugnt och se på när barnen leker, om ni inte själva vill hänga med på äventyr. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Er dette ditt firma?


Her er tusindvis af kvadratmeter klar til leg, sjov og eventyr. En sjov aktivitet for hele familien! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold.


Her kan man leke, slappe av, spise og ha det kjempe gøy! Alle deres lekeland har sykkelbaner, rutsjebaner, softballkanoner, trampoliner og mye annet gøy!

Kontaktinfo: Adresse: Ladebekken Trondheim. Av komiker Rune Bjerga. Ved søndags-frokostbordet signaliserer datter år (snart 7) om hun og venninnen kan ta turen til Leo’s Lekeland. Og enda verre - det signaliseres at jeg skal være med. Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø!


Besøk oss i butikken ved Jordal Skatepark! Vi har fysisk butikk i Oslo - og nettbutikk. Vegg-i-vegg finner du et triksesparkesykkelverksted der ungdom tilbyr verkstedservice for en rimelig penge.


Metro Sandefjord er et underholdningssenter smekkfullt av aktiviteter for alle aldere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg