tirsdag 31. oktober 2017

Brodering mønster for barn

Når det gjelder behov for utstyr, er ikke brodering noen kostbar hobby. Dertil hever den seg over motens trender slik at sakene ikke behøver å fornyes hvert år. Og det er heller ingen kostbare tekniske oppdateringer fra år til år.


Utstyrt med blyant og papir skal det tenkes og tegnes, mønster skal tegnes over på stoff. I går kjøpte jeg en broderipakke på Panduro på ren impuls - dette er noe jeg aldri har vært borti tidligere. I pakken er det stoff, tråder og mønster.

Det jeg er skrekkelig usikker på, er om jeg kan gå i gang med arbeidet uten broderiramme? De hadde ikke riktig størrelse på butikken. Sitter her med følelsen av høst i hele kroppen og da tenkte jeg det kunne vært moro og brodert litt. Men det jeg lurer på er om det er noen som har noen fine mønster og som ønsker å dele de med meg.


Er interessert i det meste, men hadde vært koselig med noe ole brum eller bilder av katte. På siden nedenfor er det lagt ut ganske mange gratis mønstre, men det er bare små bilder. Jeg fikk ikke til å legge ut en automatisk peker, så du er nødt til å skrive adressen. Korssting pakke med meget søt motiv.


Måler 21x23cm og egner seg fint til montering i ramme.

De skjæres ut i mønstervlies i den valgte størrelse. Tryk her for at hente månedens gr. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Finn laveste nettpris her. Sashiko brodering er mønster fra Japan og betyr lite stikk. Denne typen mønster blir ellers brukt til å sy fór eller reparere klær, men med disse stingene kan man også lage flotte broderingsmønstre. Boken gir oppskrifter på hvordan du lager gratulasjonskort, gryteunderlag, dekkeservietter, puter, handlenett og mye mer.


Temaer for brodering med et kors av håndklær kan varieres - et marint tema, dyr, fugler, blomster eller geometriske mønstre. I denne artikkelen tilbyr vi deg et utvalg av kryssmasker for forskjellige emner. Vi håper at du nødvendigvis vil velge en ordning med et passende tema for deg. Last ned dette gratis bildet av Mønster Symaskin Broderi fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer. Get a new free graph each month.


Få et gratis mønster hver måned. Bekommen Sie jeden Monat ein kostenloses Muster. Klik på billedet for download. Denne søte barnekjolen kan du selv lage mønster til.

I dette innlegget viser jeg hvordan du lager mønster til overdelen – skjørtet viser jeg i innlegget som du finner nederst på siden. Overdelen er sydd i den deiligste chenille og mine mål er til ca 2-3-åring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg