onsdag 11. oktober 2017

Teppe 200x300

Teppe 200x300

Vi har tepper i alle størrelser. Rask levering og gode priser - Gjør et kupp! Lagertømming av kvalitetstepper. Stort utvalg av orientalske tepper. Medaljong- og heldekkendemønster.


Prøv først og betal senere! Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Fine tepper til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Luksusfølelsen får man med denne myke, glansfulle flossteppen! Alle nye materialer har sin egen lukt, som forsvinner gradvis. Teppet er maskinvevd.


Lukten forsvinner raskere om du lufter eller støvsuger teppet. Et møbel flere valg! Hos oss er valgmulighetene mange.


I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel. Mykt teppe i viskose med silkefølelse og fine fargeskiftninger. Vedlikehold av viskosetepper og øvrig informasjon: Støvsug teppet regelmessig uten børste Unngå bruk av vann til flekkfjerning, da materialet ikke tåler det så godt. Det føles varm og lunt mot føttene, det gir rommet en bedre akustikk også vil det holde seg fint i både stuktur og farge. Det vil lønne seg å støvsuge teppet et par ekstra ganger da det er nytt.


Teppe 200x300

Riflet underside, ikke antiskli. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Vi elsker tepper, både ute og inne! Det kan nemlig loe en del i starten. Loingen vil avta etter et par runder med støvsugeren, husk å støvsug teppet skånsomt.


Charles teppet fra Linie Design har et vakkert mønster og denne varianten er farget i en nydelig beige og en lys blåtone. India har lang erfaring med håndvevde, vakre tepper. Viskoseteppene våre er håndvevde av dyktige indiske teppevevere med lang erfaring og ekspertise innen veveteknikken. For økt sikkerhet og komfort, bruk en antiglimatte for å holde ullteppet på plass.


Teppe 200x300

Antiglimatten finnes i flere ulike størrelser. Disse teppene veves først og fremst i Dorri i India, men produseres også i andre deler av landet. Det er en indisk kelimvev i ull. Vær oppmerksom på at lengden på tepper kan variere noe pga.


Rensing av tepper skal alltid utføres av fagkyndige. Les mer om Indo-tepper her. Her vi du finne tepper til alle rom i huset, enten de luksuriøse bambus teppene fra Massimo, vakre Kelimer og ulltepper fra Tradition, vintagetepper fra HK Living eller de klassiske ullteppene fra HAY.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg