onsdag 4. oktober 2017

Alanya i dag

Se våre reiser til Alanya her. Bestill din drømmeferie på ving. Se alle priser, les mer og gå videre til bestilling. Planlegg ferien din her.


Alanyaposten holder deg oppdatert fra Alanya , Antalya og Tyrkia!

Solens høyde i Alanya i dag. Den horisontale linjen representerer horisonten, de vertikale linjene viser tidspunkt for soloppgang og solnedgang. Høyde og overskrift viser under grafen. Grafen viser sanntid.


Hold markøren over for å velge et annet tidspunkt. Ta flyet til Alanya og nyt en herlig strandferie Den nydelige strandbyen Alanya ligger på Tyrkias sentrale Middelhavskyst, og er den perfekte sommerdestinasjonen. Enten du er her med barna som en familie, reiser i gruppe eller utforsker alene, er det masse å gjøre i Alanya og området rundt for alle og enhver.

Dk er din guide til Alanya. Her kan du finde gode rå oplevelser, parlør, og hjælp til bolig i Tyrkiet. Dk – Den store guide til Alanya. En reise til Alanya er en reise til det ekte Tyrkia for deg som vil oppleve noe mer enn hotell og strender. I storbyen Alanya opplever du hverdagen, med barn på vei til skolen, gamle damer som fører høylytt diskusjon på gaten og fargerike matmarkeder.


Her er du langt fra piratkopier og billige turistvarer. Ting å gjøre i Alanya : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Alanya , Tyrkia på TripAdvisor. Mange af bazarene har også tøj og tasker.


Vil du læse mere om bazerne i Alanya , så klik her. Paragliding fra 7moh. Oplev Alanya fra 7moh mens du sidder behageligt i stolen på en tandem paragliding tur.


I dag styres Alanya av en borgermester og et kommunalråd som består av medlemmer. Det nasjonalistiske aksjonspartiet. Det var også han som bygget Alanyas borg og det Røde Tårnet.


På den tiden var Alanya en viktig havneby hvor blant annet slaver ble sendt fra Middelhavet til Egypt. I dag er bygningen ikke i bruk, men likevel vakkert opplyst om kvelden, og verftet kan sees fra store deler av byen.

På tyrkisk kalles verftet Tersane. Unngå å betale for mye. Finn billige sydenturer på FINN. Den står på en steinete halvøy mellom byens lange strender. Borgen har 1tårn og er omgitt av en sju kilometer lang mur.


Bygningen viser seg fra sin beste side i ettermiddagslyset, så reis gjerne sent på dagen og nyt utsikten over byen og havet. Her kan du se hva klokka er, hvilken tidsforskjell og hvilken tidssone det er i Alanya i Tyrkia oppdatert i sanntid. Vi viser også hvilken dato det er i Alanya , og hvilken tid på dagen er det - dag , ettermiddag eller kveld.


Regnfrie dager Soltimer pr. Dagtemperatur 17°c. ALANYA , TYRKIA (ABC Nyheter): Lenge lå Alanya i en tornerosesøvn.


Byens fascinerende historie piplet bare tidvis til overflaten, som regel i usammenhengende brokker eller som garnityr i turistbrosjyrene. I det hele tatt ble Alanya oppfattet som en noe søvnig kystby, med en håndfull hoteller og litt fruktdyrking, handel og fiske som. Alanya Tyrkia : mai i Alanya har vært en fantastisk flott dag , som vanlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg