mandag 16. oktober 2017

Silke morgenkåpe med navn

Cellbes elsker alle fasonger. Morgenkåpe - Alltid mange varianter. Kjøp morgenkåpen til Rocky, Jedi og Darth Vader og bli kul på et blunk! Navnet kan bety himmel eller blind.


Slåbrok, badekåpe eller morgenkåpe er noen av navnene på denne deilige bekledningen. Silke som etternavn.

Vanligvis kommer morgenkåper i fantastiske stoffer som frotté og fløyel, noe som selvfølgelig gjør dem utrolig komfortable å ha på seg. Leker med faktum, kjøkken er viktig del av et Hus. Hos oss vil du finne morgenkåper i både silke og sateng.


Leter du etter en gave til din kjære eller hvorfor ikke til deg selv? Våre morgenkåper i mer unik stil kan være en perfekt presang som blir verdsatt av. Hva med pyjamassett eller behagelige pyjamasshorts?


Er du sugen på en morgenkåpe i silke ? Dessuten er silkematerialet så vidunderlig behagelig å ha på seg. Og det er godt å ta på.

Hele vårt utvalg morgen- og badekåper hos Underbart. Merker som Damella, Calvin Klein og Hilfiger. Kanskje tenne et par stearinlys, og når badet er ferdig er det godt å pakke seg inn i en deilig, varm badekåpe og gode tøfler. Vi hjelper deg gjerne! Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer.


Alt levert med broderte navn ! Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. NATTØY OG MORGENKÅPER. Skap et luksuriøst og behagelig preg hjemme med noen av våre myke nattkjoler i silke eller badekåper i behagelig velour.


I vårt utvalg av nattøy og morgenkåper er det mønstrede nattkjoler, Big-T, pyjamastopper, pyjamasbukser og badekåper. Velg blant merker som Damella og Swegmark. Det er en slik deilig følelse å tulle seg inn i en myk og koselig morgenkåpe etter et avslappende bad. Med denne morgenkåpen i 1 bomull har du en helt unik gavemulighet ettersom mottakerens initialer kan broderes inn på brystet.


Flott gave til den som liker litt ekstra velvære! Lys rosa silke badekåpe med ørene i midjen for beltet. Skal kjøpe silkepysj og morgenkåpe i silke til mannen,.

Skill mellom flere navn med komma. NETTBUTIKK - Her finner du undertøy, badetøy og loungewear på nett! Få personlig hjelp på chat! Når temperaturen begynner å krype nedover på vinterstid finnes det knapt noe bedre enn å ta seg et langt, varmt bad og kjenne varmen spre seg i hele kroppen.


Alle av 1 bomull i myk frottékvalitet. Gratis frakt og retur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg