tirsdag 10. oktober 2017

Vaskehjelp akershus

Vaskehjelp akershus

Vi er offentlig godkjent og medlem av NHO Service og Handel. Hos oss kan du føle deg trygg. Abonner på fast vaskehjelp i Akershus og få hjemmet ditt profesjonelt rengjort der du bor.


Vaskehjelp akershus

Få pristilbud fra flere bedrifter. Spar tid og penger! Polske damer hjelper deg gjerne - Dyktige og erfarne renholdere! La oss ta vasken - få mer tid. Kontakt oss for et tilbud i dag!


Det er din vaskehjelp som står ansvarlig dersom noen eiendeler skulle bli ødelagt eller bli borte. Vi sjekker alltid referanser før vi anbefaler en vaskehjelp til de som kontakter oss. På jakt etter noen som utfører Rengjøring og Renhold i Akershus ? Riktig Renhold er et vaskefirma som er stolt av å meddele at vi har åpnet for levering av renholdstjenester i Akershus. Pålitelig og profesjonelle renholdere.


Vaskehjelp akershus

Se omtaler og referanser. Fast vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Med fast vaskehjelp krangler dere ikke lenger over hvem som skal ta husvasken. Vi hjelper deg med stresset i hverdagen, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.


Næringslivets rådgiver – Leverandør av effektivt og svanemerket renhold. Vi satser på personlig service og et godt samarbeid med kundene. I en hektisk hverdag kan fast renhold av ditt hjem bli en slitsom og kjedelig oppgave. Derfor kan du heller overlate renholdet til oss og få mer tid til familie, venner og fritidsaktiviteter! Oslo, daglig Renhold Oslo, rydding av dødsbo Oslo, Boning og skuring, byggrenhol byggvask og mye mer.


Vi har et bredt spektrum av tjenester. Vi søker vaskehjelp som kan vaske huset annenhver uke. Bestill din rengjøring nå. Renhold for både private og bedrifter i Oslo og Akershus.


Vi er godkjent av Arbeidstilsynet og har de nødvendige HMS-kurs. Hovedtyngden av våre oppdrag ligger i Asker og ellers i Akershus. Virksomheten består av en stab på medarbeidere med bred kompetanse. Du kan innen timer melde inn om eventuelle mangler ved flyttevask og vi retter de opp - kostnadsfritt. Flyttevask med - 1 Fornøydgaranti.


Vaskehjelp akershus

Laminat, trapper, gang, stue og kjøkken. Vår renholdsavdeling har hovedansvar for å gjennomføre løpende kvalitetskontroller av rengjøringen for å sikre høy og varig kvalitet for bedrifter i Oslo og Akershus. Moderne rengjøringsmetoder brukes for å bidra til å vedlikeholde inventar og bygninger noe som er en investering som øker levetid og verdi. Vinter vask, jule vask,selskap vask,visning vask er inkludert I sesong vask.


Ser du etter noen som kan utføre renhold i Tønsberg, Horten, Sandefjor Larvik eller et annet sted i ? Offentlig godkjent renholdsbedrift Ta kontakt for uforpliktende gratis befaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg