torsdag 19. oktober 2017

Bygge rundt spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.

Hvem bygger hva, hvor og når? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hagemøbler til lave priser.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Fem spisebord du kan lage selv! Legg servise og bestikk, en og en, på bordplaten og tegn rundt med malingspennen.


Her er det fint å variere med type mal,.

Lag ditt eget spisebord på 1-2-3! Trenger du nytt spisebord , eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Bygg spisebord selv. Hvis du bygger et spisebord , er det derfor viktig å ta høyde for hvor mange mennesker som kan sitte rundt bordet.


Slik dekorerer du ditt runde spisebord Når du skal dekorere et rundt spisebord er det naturlig å la fokuset ligge midt på bordet. Plasser en generøs blomsterbukett i en vakker rundt vase, eller vær litt sprelsk og lag et stilleben med sesongens grønnsaker dersom du inviterer til en høstmiddag. Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld? Kor mykje klaring bør eg berekna på kvar side av eit spisebord for at det ikkje skal følast trangt? Og kor stor avstand bør det vere til feks kjøkkenøy.


Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet. Runde og ovale spisebord er ikke så lett å få tak i – men vi lager bordene etter ønskede mål, i valgfri materiale og finish! De fleste modeller kan tilpasses tilleggsplater. Tilleggsplater koster kr. Et spesielt beslag gjør det stabilt også uten håndverksmessig kompliserte sargforbindelser.


Men det beste: Skal du kjøpe et slikt bord ferdig hos en møbelforhandler, må du ut med en god slump penger. Men ved å bygge det selv, kan du spare en fin sum og heller investere de sparte pengene i et skikkelig festmåltid. Når det gjelder konstruksjonen, så er bordet mer enn stablit nok, også med barn rundt middagsbordet!

Jeg hadde valgt samme konstruksjon igjen. Dersom man ønsker økt stabilitet, så må bena gjøres kraftigere, feks som Qrtforeslår ovenfor. Bordplaten har ikke svikt i det hele tatt.


Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Rundt spisebord på nett. Vi har varehus over hele Norge. Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli.


Bredt utvalg av runde spisebord. Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Om du ønsker to, fire, eller åtte plasser rundt bordet, kan det enkelt tilpasses dine behov. Samtidig får du full kontroll over fargevalget.


Hagebord i mengder av farger, former og material – det finner du her på Trademax. Da er det bare å vente på at det blir grønt på taket, og rundt hytta. Ny betong må legges under inngangsparti pga. Parkeringsplassen avrettes, og støttemur lages.


Støttemuren er laget av stein fra Oppdal. Velkommen til viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Som medlem på viivilla. Samle venner og familie rundt et lekkert hagebord og nyt varme dager og lange, lyse sommerkvelder utendørs!


Gjør det enkelt å nyte et deilig måltid ute med et pent og praktisk utebord fra Fagmøbler. Her vil du finne små, runde utebord som egner seg for mindre balkonger, og som er praktisk for deg som har redusert plass - til større spisebord og uttrekksbord. Skap ditt helt unike bord ved å selv sette sammen en bordplate og et understell til bord. Se alle bordplater og understell til bord på ikea. Eller velg et regulerbart.


Diameteren på det runde bordet er centimeter. Sett en liten spiker i midten av platen. Mål opp et tau på centimeter og fest det i spikeren.


Legg gjerne til noen centimeter sånn at du kan feste en blyant i den andre enden. Mange som lurer på hvor bordet er fra, og derfor skriver jeg det bare her istedet for i kommentarfeltet. Velg materiell som ikke er avrundet i kanente til bordplaten.


La det ligge inne i romtemperatur, slik at det får krympet skikkelig før du begynner å montere det. Igjen så gjorde ikke vi det og har nå gliper i bordet, negativt ift. Det fungerer helt perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg