onsdag 25. oktober 2017

Utgangsmusikk bryllup

Når du skal planlegge bryllup , er det mange ting du skal tenke på og noen ganger trenger du å ha mange baller i luften samtidig. Benytt deg derfor av planleggingsverktøyene vi tilbyr på Bryllupsvenner til å sortere ut, og lagre informasjonen for deg! Inn- og utmarsj i kirken?


Det er mye fin musikk et brudepar kan velge blant til inn- og utgang. Inngangsmusikken følger rett etter klokkeringing og utgangsmusikken etter velsignelsen til slutt. Tenker mye på sangvalg i bryllup for tida.


Solosang: vurderer Du er den med Hellbillies. Men er ikke sikker. Vil helst ha en sang med norsk tekst. Utgangsmarsj etter vielse: Her vil jeg ha en lystig sang. De fleste brudepar har en viss formening om hvilke sanger de ønsker å benytte til inngangsmusikk og utgangsmusikk i vielsen, dette vet Bryllupshjelperen og vi har derfor kategorisert så mange sanger vi har klart å finne som kan passe til nettopp deres vielse.


Musikk til bryllup eller fest? Finn artisten som passer for deg. Livemusikk eller DJ til bryllup eller et annet arrangement? På bryllupsartister. Velg mellom solister, taffelmusikk, blåsere, enmannsorkestere, coverban DJ, rock and roll grupper eller mer tradisjonelle danseband.


Paret som skal gifte seg velger inngangs- og utgangsmusikk og minimum to salmer. Om man ønsker det kan man i tillegg velge. Gikk inn på siden til orkdalsmenigheten eller hva den heter, men ble jo ikke klokere av å høre på de orgelsnuttene der? Synes ingen var fine jeg.


Sikkert utrolig dumt spørsmål, men må man ha orgel? Hva om man tar med en sang man vil gå ned til. Da tenker jeg på en sang som passer seg til det. Dette faktureres av kirkevergen etter vielsen.


At gjestene møter opp ved festlokalet for å prate etter vielsen kan være med på å gi bryllupet en go avslappet stemning før middagen. Et bryllup er jo gjerne en anledning for gjestene å møte familie og venner man ikke har sett på en stun og det kan kjennes naturlig å få hilst og slått av en prat før selve bordsetningen. Dere velger eller salmer, inngangsmusikk og utgangsmusikk. Litt praktisk informasjon om bryllup i kirkene våre. Gratulerer med valget om å inngå ekteskap!


I forbindelse med bryllupet er det mange ting som skal ordnes, arrangeres og avtales for at alt skal bli slik dere ønsker det på den store dagen. Tror vi har bestemt oss for Cantate 1og Byllupsdag på Troldhaugen, hvis organisten kan spille dem :skrekk: Hehe, man vil jo på en måte ikke gå ned et hakk utfra egne synspunkter så den skjønner iallefall jeg godt. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy. Syntes virkelig dagene går fort nå, helt sprøtt. Deretter vil organisten gi oss noen eksempler på salmer som passer til bryllup , samt inn- og utgangsmusikk.


Presten vil gjennomgå liturgien for vielse. Det vil også bli orientert om de papirene som må fylles ut og sendes til folkeregisteret før vielsen. Selvfølgelig blir det anledning til å stille spørsmål underveis. Humanistisk vigsel er en høytidelig seremoni som er nøye planlagt.


Før dere kommer dit har mye skjedd. Først må dere sende inn elektronisk forespørsel om vigsel fra nettsiden vår, human. Minst èn av dere må være medlem, og medlemsnummeret legges inn. Vigsel på lørdager gjennomføres på fastsatte tidspunkter: kl. Dersom dere ønsker vigsel ute på en lørdag, gjelder i utgangspunktet samme klokkeslett.


Informasjon om salmer og eksempler på bryllupsmusikk finner dere her og her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg