fredag 27. oktober 2017

Stelleveske skip hop

Alt fra baby og opp til eldre barn. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Finn den perfekte stellevesken her. Skip Hop er et merke basert i New York som gjør stellevesker for moderne foreldre.


Kjøp enkelt på nett.

Hun gjorde en stelleveske med alle nødvendige funksjoner, og et unik t stropp system som gjør at vesken lett kan henges på en barnevogn. Vi har ganske enkelt alle mulige typer stellevesker, fra populære merker som ByStroom , Skip Hop , Storksak , Kidzroom , Babymel og Beemoo. Les tester og omtaler før du kjøper. Skip Hop Greenwich Simply Chic Backpack Changing Bag er en luksuriøs stelleveske for den moderne mor.


Laget i høykvalitets eco-lær, i et fantastisk utseende, og med mange lommer for god organisering. Dette er Skip Hop sin mest eksklusive stelleveske i et unikt design med mange flere bruksområder enn en vanlig stelleveske. Duet er faktisk vesker i 1. Skip Hop stelleveske finnes å kjøpe som duomodell, noe som innebærer at det finnes lommer med mye plass på begge sider av vesken, og har en glidelås som beskytter innholdet vær og vind.

Skip Hop Riverside stelleveske er en lettvektsmodell, som betyr at stellevesken i seg selv veier svært lite. Iblant er lette stellevesker også veldig enkle i modellen. Skip Hop er konseptet tro, og Riverside er en veske der babyens ting og tang organiseres på en enkel måte.


Stellevesker fra Lekmer. Våre praktiske og romslige stellevesker er ofte utstyrt med flere smarte lommer. De fleste av veskene har også justerbare stropper slik at du enkelt kan ha den både på skulderen og festet til barnevognen. Vi har stort utvalg av stellevesker til ditt barn. Se våre ulike modeller her!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vesken har totalt ti lommer, både inner- og ytterlommer, hvorav to sidelommer som passer til de fleste flasker. På utsiden er det en mindre lomme med glidelås samt en mobillomme. Sammenlign pris på Skip Hop stelleveske.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Duo Signature, den siste Duo- stelleveske fra Skip Hop , er laget for å romme alt som trengs når man som forelder er ute med babyen sin. Ulike lommer og rom som gjør det enkelt å få plass til bleier, flasker, klær og leker.


Skip Hop har igjen gitt en ordinær stelleveske en større oppgradering som har resultert i Suite 6-i-1.

Stilig og trendy stellevesken med tilbehør som inkluderer alt du behøver å ha med. En liten toalettmappe, trekk til våtserviettene, en isolert flaskebag, mykt stelleunderlag og stropper for enkelt å feste stellevesken til barnevognen følger med. Du vil føle deg godt forberedt i alle. Den billigste prisen for Skip Hop Duo Signature Changing Bag akkurat nå er 5,-.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Med et bredt sortiment er det enkelt for deg å kjøpe blant annet Skip Hop babygym, fint nattøy eller Skip Hop nattlampe og dermed skape et gjennomgående tema i deres hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg