onsdag 18. oktober 2017

Sommerferie med barn i norge

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Norge er et ferieland med mange gode familietilbud. Fornøyelsesparker, mange gode og rene strender og gårdsferie er bare noen alternativer.


Har du begynt å planlegge sommerferien? Vi vil påstå at alle barn er født nysgjerrige og interesserte, det være seg i flora, fauna, naturvitenskap, historie eller kunst.

Det er selvsagt moro å kjøre karuseller og løpe på lekeplasser, men mange barn vil synes naturopplevelser, besøk med historiefortelling til historiske steder og naturvitenskapelige museer er vel så interessante. Ferie i Norge med barn. Opplevelser for barn på norgesferie i sommer. Dette kan dere gjøre på familieferie i Norge , alt fra dyrepark til krigsmuseum og å se på slottet i Oslo.


Norgesferien Ikke få panikk selv om det har vært en litt kald og grå start på sommeren. Det er altfor mange godbiter som venter i flotte Norge. På den offisielle reiseguiden for Norge finner du opplevelser, overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner, samt informasjon om hva som skjer – alt i nærheten av deg.


Vi har samlet sammen et knippe tips til hva du kan finne på i Norge i sommer.

Her burde du finne inspirasjon enten du er ute etter action, strandliv, naturopplevelser, gourmetferie, eller tips til bilferien. Norge har mange vakre veier- Her fra Gaularfjellet. Foto: Werner Harstad Vis mer Unn deg norsk gourmetmat i ferien. For mange barn kan slike ting tvert imot virkelig sette fantasien i fri flyt.


Og det samme gjelder mange andre liksom–voksne turistattraksjoner. Tenk for eksempel på gamle borger, slott og ruiner, de passer jo perfekt til eventyr og annet som barn syns er midt i blinken. Planlegger du en sommerferie i Norge med barn ? Leier du en hytte kan familien bo i private omgivelser, enten tett på sjø, fjell eller by.


Sommerferie på Sørlandet. Når du skal på ferie med barn , er det som regel lurt å beregne ekstra god tid. For større barn er via ferrata en morsom måte å klatre opp bratte stup – sikkert og med guide – via en stålkabel. Dere kan klatre via ferrata i blant annet Hemsedal, Setesdal og Loen.


Tommelfingerregler for ferie i Norge av lavere kostnad: Det finnes flere bra fornøyelsesparker og barnevennlige attraksjoner. Vårt vakre land byr på uendelige muligheter for deg som skal ha ferie. Se tilbud og muligheter innen ferie i Norge ! Billig ferie i Norge med barn.


Det vil selvfølgelig koste litt å komme seg rundt i landet, men det finnes spennende aktiviteter de fleste steder, og en del av dem er til og med gratis.

I jungelen av muligheter er du kanskje usikker på hvilke reisemål som har det lille ekstra for barna og hvilke hoteller som er populære blant familier? Her guider vi deg til den perfekte ferien. I over år har fiskebåten stampet langs kysten av Nord- Norge , og høstet inn havets delikatesser.


Fiskebåten er nå blitt spabåt, og Vulkana tilbyr en annerledes båtreise, med polarsafari og spa-opplevelser som passer like fint på sommeren, som på vinteren. Det er ingen hemmelighet at barn er like glad i ferie som de voksne! Med eget kjøkken slipper du å tilpasse deg faste tider for frokost, lunsj og middag, og familien kan samles rundt matbordet i avslappende omgivelser.


Bagasjeregler variere etter flyselskap. Barn med eget sete har samme rett til bagasje som voksne. Små barn som sitter på fanget har rett til kg bagasje hos SAS, mens Norwegian har maksgrense på kg. Alle under år fisker gratis i Norge.


Om du ennå ikke har bestilt sommerferie , eller vil ha ideer til ferie nummer to, er det fortsatt masse moro å finne på. Her er ferier i inn- og utland – alle med en totalsum som ikke tømmer lommeboka. Guide til årets sommerferie.


Her er våre beste tips til uberørte skatter, de mest sjarmerende reisemålene, stedene vi drømmer om og hvor du får mest for reisekassa uten å brenne hull i ferielommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg