onsdag 25. oktober 2017

Fastmaske

Hvordan hekle en fastmaske (fm) Våre videoer har ikke lyd. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk. Ta et kast rundt nålen - Trekk tråden. Figure 5:Start forfra og stikk nålen inn i den neste luftmasken på raden.


Man vil få forskjellig strukturer om man hekler gjennom kun bakre led fremre ledd eller gjennom begge.

Beskrivelse af hvordan en fastmaske laves: Stik hæklenålen ind i masken, og slå om Træk hæklenålen med omslaget gennem første maske (=masker på nålen) og slå om, igen, og træk krogen. En maske som fungerte var en sammenheklet fastmaske som begynte i samme maske som den forrige sluttet i. En annen teknikk jeg fant ut fungerte, var en mellomting mellom fastmaske og stav. Disse masken kom også rett over hverandre og de var utrolig enkle å hekle med fargeskift.


Du lager en luftmaskekjede i ønsket lengde, snur arbeidet og stikker kroken gjennom den første masken. I denne begynder guide viser jeg hvordan du hækler frem og tilbage med fastmaske r. Guiden indeholder luftmasker, vendemasker, fastmaske r, ind og udtagninger. Men først skal du have noget garn og en hæklenål.

Hækl en rk lStik nålen ind i den 2. Slå igen garnet om nålen, og træk igennem begge m på nålen = m på nålen. Ordet består av vokaler og konsonanter. I denne guide vises der hvordan man hækler Dybe fastmasker. En dyb fastmaske forkortes med Dfm. Her ses et stykke hæklet i alm.


Der skal hækles en dyb fastmaske i næste maske. I stedet for at hækle i masken som normalt hækles der i masken under. Nålen her markerer. Hent garnet med heklenålen igjen og trekk det gjennom begge løkkene.


Du har nå to løkker på heklenålen. Pannebåndet hekles rundt. Sæt hæklenålen forfra ind under de to øverste maskelænker i anden maske fra hæklenålen (B og C). Fang garnet med hæklenålen (slå om), og træk det gennem de to maskelænker.


På kanten hekles fastmaske i bakre ledd. Når du har heklet siste fastmaske på raden gjennom begge led hekles en ny luftmaske og så snur du og fortsetter på 17. Fastmasker hækles i anden luftmaske fra hæklenålen (A).

Her vises hvordan man hekler fastmasker. Single crochet betyr fastmaske. For venstrehendte, klikk her. Gjør livet litt rarere!


Lag en løkke som heklenålen settes inn i. Hekle først tre luftmasker. Deretter hekler du én stavmaske i den første luftmasken. Hopp over én maske i kanten, og hekle så én fastmaske i neste maske.


Femte omgang hekler du tre fastmasker, deretter to fastmasker i neste fastmaske. Gjenta ut omgangen (= fastmasker). For å ikke få hjørner på sirkelen vår, forskyver vi litt på sjette omgang. Begynn derfor med å hekle to fastmasker, deretter to fastmasker i neste fastmaske. Fortsett med diagram innenfor kantmaske i hver side, til arbeidet måler ca.


Strikk diagram over maskene fra hjelpepinne til lomme, tilsvarende diagram på for- og bakstykke, fram og tilbake til samme lengde som for- og bakstykke. I omgang fem står det at man skal få masker totalt. Så står det at man i sjette omgang skal hekle fire masker i hver maske, og at dette skal bli masker totalt.


En af de mest irriterende ting ved glatstrik, må nok være dets evne til at rulle i kanterne. Rullekant i top og bund På grund af maskernes natur ruller den nederste kant op a så vrangsiden kommer frem. Det stemmer jo ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg