torsdag 26. oktober 2017

Heklet julekule med lys

Spill inn musikk og legg inn ditt eget foto i julekulen! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn lys i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning.


Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår.

Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Så det eneste du skal gjøre, er å ha det koselig med å lage heklet julepynt. Også selvom du ikke har gjort det før.


DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Jeg bruker denne bloggen for å gi hjelp for å finne linker til sider som kan være av interesse for andre og den er meget allsidig.


Bloggen innbefatter mange forskjellige ting og tema og hjelp til å bidra til sin egen hverdag.

Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på julepynt. De fleste er gratis. Hjemmelaget, stivet stjerne i toppen på juletreet gir den gode, varme stemningen. Da kan man være kreativ litt innimellom, uten at det tar for mye krefter.


Og det passer meg bra for tiden. Jeg har heklet noen juletrekuler etter eget design, inspirert av de strikkede som nå dukker opp på diverse blogger. Jeg må bare beklage det særdeles varierende kvaliteten på lyset på bildene. Jeg heklet dette på mandag, og da er det Jakten på kjærligheten og Grader nord som gjelder, så med TV til venstre og stearinlys på bordet og til høyre, varierte lyskvaliteten i forhold til hva som ble vist på skjermen! Heklet juletrekule Juletrekulen hekles fra toppen og ned: 1. Vein Glasserie har ett ekslusivt og unikt utrykk.


I denne omgangen hekler du i fremre ledd på maskene. Hvert produkt er munnblaring;st og ligger i gave eske. Dekorativ kule med led lys ,som gir en magisk.


Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Andreas tok derfor kontakt med elektronikkmagiker Dewald de Bruyn, som tidligere hadde bygget digre lynmaskiner for ham.

I over to år har de vridd hodene sine, utviklet og testet ulike løsninger for å få en julekule til å lyse opp når man blåser på den. Med hjelp fra SuperAyla og gode venner i Danmark har Julekula blitt satt i produksjon. Liten og stor julekule , heklet i Mini Alpakka og. Våre hefter selges med minimum nøster garn.


Det er flere år siden jeg laget den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg