tirsdag 3. oktober 2017

Hundebur biltema

Hundebur biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Alltid lavest pris-garanti. Vi er tilgjengelig hele døgnet. Med Agoda har du alltid hjelp på reisen! Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din. Vi har et stort utvalg av hundebur til bil.


Lynrask levering helt hjem på døra. Fri frakt over 49- Bestill på Dyrekassen. Alle Herkules 4Pets Pro hundebur er produsert i aluminium og hightech materialer for høy finish, sikkerhet og moderne design, dobbel låsekasse gir også en ekstra sikkerhet.


Gummimatte festet med borrelåser i bunn sikrer et komfortabelt og sklisikkert opphold for hunden under bilturen. Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret. Hundebur eller sele? Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen.


Her finner du et stort utvalg nødvendig og nyttig, men også morsomt, utstyr til familiens firbente, fra hundebur og -seng til ulike type bånd og seler, skåler, hundeposer, sjampoer og hundeleker som underholder og aktiviserer. Din hund må være sikret når den er med i bilen. Spesialtilpassede hundebur. Stort utvalg av hundebur til bil, blant annet fra Dogman og Herkules 4Pets. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker.


Hundebur biltema

Et smalt, men dypt hundebur som oppfyller de fleste ønsker om et stort hundebur som ikke tar for mye plass. Vi lager bur til de fleste bilmodeller. Det er det spørsmålet vi oftest blir stilt, og det er dessverre ikke alltid vi kan svare på det. Vi forsøker derfor løpende å notere hvilke hundebur som passer i hvilke biler - og resultatet er denne oversikten. Svenskprodusert kavlitetsbur som er spesiallaget til de aller fleste bilmodeller og hunder.


Vi monterer gratis ved henting, og leverer ellers fraktfritt i hele Norge. Se utvalget og kjøp på XXL. Trapesformet bur av plastbelagt metalltråd. Uttrekkbart gulv av solid ABS-plast, som enkelt spyles av ved rengjøring. Buret har to dører og felles sammen til en flat pakke ved å trekke gavlene oppover og felle dem inn.


Hundebur biltema

Har stk, begge mnd gamle. Nypris 44-, selges pr. Sammenleggbart hundebur i stoffmateriale. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter.


Pets Pro er et unikt hundebur , som er utviklet og produsert i Sveits. Buret er spesielt designet til transport av hund i bil, det er kollisjonstestet og er det eneste buret som har et TUV sertifikat, som viser til testresultater på produksjonstilsyn, konstruksjon og materialvalg. Læs mere om Skråvegg L, hundebur.


Tenkte jeg skulle anbefale et bra hundebur : RETREQ Enkelt Aluminiumsbur. Jeg har brukt endel forskjellige løsninger hvor PRIS har vært viktig, men jeg har ikke vært fornøyd med kvaliteten på de rimeligste burene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg