mandag 9. oktober 2017

Ramme 30x40

Ramme 30x40

Stort utvalg av Ramme 30xcm. Sjekk ut 30xRamme. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Rammen passer til A4-bilder dersom den brukes med passepartout. Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett.


Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Vi har allefavorittmotivene som man gjerne vil ha en ramme til, uansett om det er store eller små bilder. Ramme i svart tre Ramme i svart tre til plakater på 30xcm.


Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer , tar den seg bedre ut enn noensinne! Med høy kvalitet og lave priser er våre rammer med målene 30xet godt alternativ når du skal henge opp favorittplakatene dine. Blant A3-rammene våre finner du også den stilrene Moebe- rammen. Den er et trendy alternativ til den klassiske rammen. I denne kategorien finner du også våre passepartouts og plakathengere (cm) med målene.


Ramme 30x40

Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan du kan håndtere dem her. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Ramme 30x40

Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. IKEA - FISKBO, Ramme , sort, Kan hænges vandret eller lodret, så den passer til den plads, du har til rådighed. Frontbeskyttelse af plast gør rammen mere sikker at bruge. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Billedrammen er billig, men det afspejles lidt i kvaliteten.


Plast rammen er meget tynd og ustabil, og holderne i bagpladen låser ikke super godt, så når man har sat billedet i rammen , sat bagpladen på og vil hænge det op, giver plast rammen let efter og holderne på bagsiden hopper ud. Treramme med plexiglass. Utrolig fin, svart ramme i moderne stil. Enkel og minimalistisk.


Ramme 30x40

God kvalitet og passer perfekt til postere. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best for motivet. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg