mandag 16. oktober 2017

Sommerfugl kake

For fred er ei det beste, men at man noe vil! Bjørnson er kjent som verbets dikter. Historien bak diktet er at. Oppskrift på enkel sommerfuglkake av sjokoladekake i form.


Tenk at noe så vakkert kan være så enkelt og smake så godt! Har du en liten der hjemme som har bursdag snart og kanskje noen forventninger til bursdagskaken?

Med denne sommerfuglkaken er det lett å lykkes på den store dagen. Hvordan lage en sommerfuglkake til barnebursdag. Sommerfuglkake er litt krevende, men gøy å lage!


Den er laget med en tradisjonell bløtkakebunn, pisket krem og syltetøy. Har kan du variere smakene med banan, jordbær eller bringebær. Kremen kan også lages som en sjokoladekrem ved å tilsette litt kakao. Idéen til denne kaken fikk jeg av min svigerinne, som bakte den da min nydelige niese Jenny fylte år.


Jeg lagde maken til min datters 3-års dag - GJETT OM DEN BLE POPULÆR I BARNEHAGEN! Her har du oppskriften på Lett sommerfuglkake , som Anne Kat Håskjold lagde i syvende episode i den andre sesongen av Hele Norge baker.

Dekk kakebitene med pisket krem eller ønsket frosting og plasser kaken på serveringsfat. Lag en rosa melisglasur og tegn opp og fyll konturene til kropp og vinger. Og ikke minst, smake så utrolig godt. Da får du to deler som er brede øverst for så å smalne nedover, samtidig som de har litt sommerfuglvinge-form.


Denne vakre kaken er perfekt servering til en hyggestund i hagen. Bunnen er lett sukkebrød som fylles med en deilig sitronkrem. Kaken pyntes med sommerens bær etter eget ønske, eller som foreslått i oppskriften.


Sukkerbrødet kan eventuelt erstattes med en stor ferdigkjøpt kakebunn i to lag. Gled barnet ditt og alle de små og store gjestene med festlige bursdagskaker! Her finner du oppskrifter på morsomme kaker formet som tall, fotballbane, sjørøverskute og fargerike og kule cake pops. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


Ingen kaker er like, og prisene varierer i forhold til både ingredienser, størrelse og pynt. Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Få levert på døren eller hent selv. Kakebestilling har aldri vært enklere!


Har du lyst til å lage en supersøt marsipankake? Her jeg laget en kake pyntet med sommerfugler av marsipan, samt et “silkebånd” av marsipan med sløyfe. Ingredienser: Forslag til dekor: melis Dr.

Oetker Konditorfarger Dr. Jeg pynta den med marsipan-figurer. I bursdgen fikk alle lage sommerfugl i papp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg