mandag 23. oktober 2017

Stokke steps vippestol

Stokke steps vippestol

Se vår geniale alt-i-ett sittesystem her. Kjøp enkelt på nett! Relevante fordeler i småbarnstiden. Barnas Hus butikk her. Søk etter stokke steps vippestol på den nye KensaQ.


Stokke steps vippestol

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Et ergonomisk sittesystem som kombinerer en vippestol med høystol, og som gir stor fleksibilitet. En stilig sitteløsning for babyer og små og store barn. Den mykt polstrede vippestolen har en unik vuggebevegelse som etterligner følelsen av å bli vugget i mors armer.


Nyfødtputen er utviklet i samarbeid med ekspert pediatrisk fysioterapeut og sikrer den nyfødte den støtten den trenger når plassert i vippestolen. Den avtagbare leketøyshengeren holder favorittleken til barnet i nærheten. Stokke Steps Bouncer er en vippestol for babyer i alderen 0-måneder.


Les tester og omtaler før du kjøper. Først og fremst GENIAL vippestol med tanke på at man kan klikke den rett på Stokke steps stolen, denne funksjonen har vi brukt hver dag. Stolen kommer med nyfødt innlegg som er veldig bra og baby sitter bra fra første stund til de er utvokst! Men får ikke full pott fra meg da den er såpass stiv slik at baby ikke klarer å lage fart selv. Alle priser inkluderer mva.


Myk polstret vippestol til nyfødt og baby med unik, beroligende vuggebevegelse. Man får da en svært bra pakkeløsning for barnet – fra det er nyfødt og opp til skolealder. Pent brukt vippestol med nyfødtpute og leketøyshenger. Det er veldig enkelt å løsne vippestol fra spisestol, dersom man ønsker å benytte seg av begge muligheter. Spisestolen vår følger ikke med.


Stokke steps vippestol

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. En vippestol er en gave til foreldre med små barn. Bildet er lånt av Babybjörn. Vi mener en vippestol er et must når man får baby. Alternativene man har til rådighet i starten er enten bæring, eller at babyen ligger på gulvet.


Inkluderer et innlegg for nyfødte som gjør at også de minste barnene får god støtte. Mykt polstret vippestol med unik vuggebevegelse som etterligner følelsen av å bli vugget i mors armer. Understellet er brukt til ett barn i 6mnd.


Trekket er brukt til to barn. Vippestol fra Stokke steps. Det følger med to spedbarnsinnlegg og en bøyle til leke. Gi oss tilbakemelding. Meld deg på vårt nyhetsbrev!


Motta smarte handletips og populære. Sammenlign pris på vippestol. Vi hjelper deg å velge blant varer. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Stokke vippestol med justeringer på sitte vinkelen og gynge funksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg