tirsdag 10. oktober 2017

Mariusgenser blå

Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Denne hundegenseren er svært myk og behagelig å ha på. DUO inneholder merinoull og bomull.


Mykt som bomull – varmt som ull! Alle våre gensere er laget i 1 merinoull.

Mariusgenser til hund har vært en av våre definitive favoritter i lengre tid. Nå får du Marius genser opp til størrelse år. Mariusmønsteret er det mest strikkede mønsteret i Norge, og har blitt kåret til ett av de 1beste norske design de siste 1år. MARIUS Genser til Barn - Marine Blå - Marius Kids MARIUS Genser til Barn. Denne lette, men varme ullgenseren til barn kan brukes som ytterlag på høsten og våren, eller som innerlag på regn- og snøfulle dager.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Blå Marius genser har størrelser til barn fra til år.

Vask på ullprogram, °C. Nå er ermene på og kommet litt igang med mønster i lys grå Nå er jeg igang med å strikke en mariusgenser i 1 ren alpakka ull. Brukt nøster blå ,. Flott mariusgenser håndstrikket i mørk turkis, safran, varm gul og lys blå.


Genseren har ekstra lengde på ermer og bolen. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius. Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn.


De fleste er gratis. Jeg i fjor på denne tiden strikket jeg en mariusgenser etter samme oppskrift, med samme garn og den ble helt annerledes en denne genseren. Fjorårsversjonen har jeg skrevet om her. Jeg må si meg veldig førnøyd med genseren, og jeg kan slå fast at jeg likte fargekombinasjonen veldig godt!


Har selv laget en del Mariusplagg, og alle har vært i blå med rødt og hvitt. Skal jeg lage min egen genser skal den helt klart være i annen farge. For noen nydelige sauer, skulle gjerne hatt noen sånne hjemme #128578; Riktig god påske til deg og dine.

Hjemmestrikket mariusgenser i hvit, blå og rød. Selges da den nesten ikke er i bruk. Kun brukt et par ganger. Kan sendes, hentes eller leveres (Oslo). Nå kan jeg proklamere at den er ferdig!


En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med. Men jeg er derimot fornøyd med resultatet. Men er usikker på hvilke farger jeg vil ha.


Er litt lei av de tradisjonelle fargene ( blå hovedfarge). Men samtidig er det jo den som er den ekte mariusgenseren. Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Hva ville dere gått for?


Kjøp Diverse produkter mariusgenser forskjellige farger på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Diverse produkter mariusgenser forskjellige farger i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse produkter ved hjelp av vår tjeneste. Velg mellom v-hals, rund-hals og kabelstrikket for en pen hverdagsstil eller gå for en mer avslappet stil med collegegensere. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden.


Strikket etter str xs dame. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Hei hvilket garn og hva heter fargene som du har brukt på mariusgenseren som du har på forsidebildet ditt? Nr Marius genser i Sisu med isydde ermer. Jeg synes at den var utrolig fin.


TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Kjapt gjort når en kommer igang, men den er til vinteren så det haster.


Fin, klassisk mariusgenser i behagelig kløfri merinoull. Marius Wool Original Pullover er laget i den aller fineste merinoullen, og klør ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg