mandag 9. oktober 2017

Borre camping

Ta kontakt på e-post til resepsjonen. Faste plasser: Over vogner var på plass etter innkjøringshelgen. Resten kommer nok i løpet av de neste ukene. Vi har ingen ledige.


Borestranda, - Norges svar på Skagen i Danmark!

Horten og vurdert til av på TripAdvisor. Opplev sandstranden, lyset og solnedgangene. Ideelle bølger for surfing og annen vannsport. Godt utgangspunkt for å oppleve Jæren og Ryfylke.


Furustrand er et unikt feriested med hytter, leiligheter og camping i strandkanten utenfor Tønsberg, med den vakre Ringshaugstranda som nabo. På Furustrand går spennende arkitektur, strandliv og lokalhistorie hånd i hånd. LITEN TVILLING № (til personer) - kr.


Sengene er oppreid) BILDER.

Campingplassen ligger sentralt ca. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Bo ved vannkanten på en av Vestfolds campingplasser, og nyt campinglivet. Hovedsesongen er 1. Homannsberget, og det er høststille på stranda. Midgard – In the park of Borre , where the mighty rulers of the Norwegian Vikings live feaste and were laid to rest.


We invite you to a three day blot with blasting metal and true Vikings at historic grounds. Velkommen til Norges største vintereldorado! Ta turen til Storsand Gård i sommer for en uforglemmelig ferie for store og små. Kolbensrød camping er en familiecamping som ligger vakkert til innerst i Naverfjorden syd for Larvik. Området gir flotte naturopplevelser med nærheten til sjø, bading, turer og muligheter for fiske som det sentrale.


Dessuten er stedet solrikt med sen kveldsol. Natt til tirsdag, omtrent klokka 00. Vestfold interkommunale brannvesen ut etter melding om at flere campingvogner sto i brann på Borre familiecamping i Vestfold. Camp is only for festival goers.


You need to bring your own tent and camping equipment.

Example: If you are two people sharing a tent, you will need two camping tickets and one tent ticket. Både liten og stor vil helt sikkert trives på stranda, og her finner du både tråkkebåter og motorbåter til leie. Valdres Alpinsenter er f. Frister det med strender, båtliv, utsiktsplasser og turmuligheter, eller ønsker du cafe og kulturliv på Galleri F15?


Plassen har særegen vegetasjon og naturskjønne områder med utsikt ut mot havgapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg