torsdag 19. oktober 2017

Norgesglass lampe

Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest. Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Populær pendellampe. Kjøp i nettbutikken!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos oss finner du et rikt utvalg av fine lamper til meget gode priser.


En pæresokkel med stofftrukket ledning. Lyspære som passer i sokkelen. Plastlokk fra isboks. NORGESGLASS PENDEL LAMPE. Hvit tekstilledning på meter med oppheng følger med.

Fremgangsmåten på hvordan jeg lager en såpedispenser var akkurat det jeg lette etter, og heldigvis kom jeg over bloggen din, så takk for at du laget et så oversiktlig og bra innlegg på hvordan det gjøres. Kommer med LED-pære på watt med lang levetid. Den bør dermed stå under tak, om den skal henges ute. I tillegg trenger du lampeholdere, ledning, koblingsklemmer (det som også kalles sukkerbiter), ledningsklips i riktig størrelse, en dimmer og et støpsel.


Og selvfølgelig lyspærer. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for centuries and centuries. Du kommer på det utroligste! Kjempefint ble det!


De iskalde bildene er kjempefine! Når rimet blir så tykt skjønner jeg at det må være ganske kaldt hos dere! Ha det godt du kreative jente! Her er det mildvær! God helg ønsker jeg deg og dine!


Vi gir deg et rikt og variert utvalg av lamper til hjemmet. Se vårt utvalg her og kjøp på nett eller besøk en av våre mange butikker! Men da kan jeg jo prøve å lage den selv, tenkte jeg.


Som lovet kommer her en fremgangsmåte på hvordan jeg lagde min norgesglasslampe og hvordan du kan lage din egen.

Min lampe er satt sammen av glass med lys. Du kan selvfølgelig velge selv om du vil kun ha én eller om du vil ha mange. I min fremgangsmåte skriver jeg det jeg gjorde. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Fine fuglehus i friske farger.


E nyttig påminnelse Snille jenter kommer til himmelen. Jeg liker de gamle norgesglassene veldig godt og bruker dem til å lagre mat i, tenne lys i , lamper og vaser. No products in the cart.


Norgesglass lampe , DIY.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg