mandag 4. mai 2015

Gratis mønster festdrakt barn

Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Festdrakter til barn : Sy og strikk.


I denne boka finner du festdrakter til jenter og gutter i alderen til år, både strikkede og sydde. I tillegg til selve draktene, er det også mønster til blant annet skjorter, sjal, jakker og strømper.

Leter du etter symønster? Gratis gaveinnpakning. Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!

Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Festkledde barn er en fryd for øyet I Tove Fevangs instruktive og grundige bok får du gode og utprøvde oppskrifter til festdrakter du selv kan sy og strikke til barna.


Her er det plagg som passer til den aller minste og til han og hun som allerede har begynt på skolen. Nydelige og unike drakter som kan brukes i mange år. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling.


Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Denne siden ble sist oppdatert 02. Nå begynner tiden for å se over sin bunad! Det er mye fest, sellskap, bryllyp, dop og lignande som kommer!


Da er det fint å ha fineste drakten klar. Vi selger ikke ferdigsydde bunader, men hos oss kan du bestille ferdigbroderte mønsterdeler av ull til festdrakt for å sy sammen sjøl. Her får du festdrakter eller bunader til barna, i tide til 17. Har i lang tid drevet og samlet på linker til diverse gratis mønster , diy og tutorials som jeg har kommet over på nett. Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund.


Derfor håper jeg at noen kan ha nytte av dette.

Sefine firkanttf8fler! Jeg har ogsestrkkiet slike, men forstod ikke monteringen, sede har blitt liggende umontert. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Baby ull, Silja superwash. Mønsterstrikk, Hekling, Strikk. KlompeLOMPE selger strikkebøker og strikkeoppskrifter. Brukte opplegg fra mønster fra en Fanadrakt til barn i Sisu,men brukte rauma babyull her også. Valgte å strikke raglan for å slippe montering.


Med bunadskjorte og Kyse til så blir litjtupp så fin på mai. Ha en riktig fin mai alle. Ingen like- alle unike. Flere ulike kombinasjoner, legger ut fortløpende. Blomstret topp-grønt skjørt.


Kr 60-Gul topp- sort skjørt str år. Disse festdraktene ble jeg ganske fornøyd med! Laget dem for Rauma for en stund siden, og var så heldig å også få bruke dem i Allers Julemagasin. Draktene er ganske sammensatte, det skal både strikkes, toves, hekles og broderes, og selv om hver operasjon i seg selv er ganske enkel, er det å lage alle plaggene et tidkrevende prosjekt. Bunad og tradisjon.


Pris kr 3(spar kr 44). Se flere bøker fra Tove Fevang. Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss.


Helt gratis så klart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg