onsdag 6. mai 2015

Marius vognteppe grå

MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! MARIUS genseren er beregnet på str.


Behandling av genseren: Kan vaskes kun for hån uten tøymykner.

Jeg kan strikke denne i hvilken som helst farger eller str. SANDNES GARN AS produserer både kardegarn og kamgarn. I kardegarn prosessen brukes det for det meste norsk høstull.


Den kjøpes inn ubehandlet fra klipp av sauen, og blir vasket før ullen kardes og spinnes til trå som igjen tvinnes, farges og nøstes. Koksgrå nr 1ca nøster Hvitt nr 1ca nøst. Nå endelig til både barn og voksen. Sokkene sitter godt på foten og er deilige og varme.


Marius vognteppe i Smart.

Barneserviset er nydelig gave fra strikkeglade venner og besteforeldre. Men er dette vognteppe ? Nr Fana kjørepose i Smart. Vet mønsteret ikke går helt opp så mønsteret vil ikke bli noe pent på starten å slutten av mønsteret.


Kommer i tre farger. Fungerer supert som lag nr. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager. Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige plagget. Hvilket stoff skal man velge, kan det vaskes i maskinen og på hvor mange grader, hva med flekker og hvor slitesterkt er det. Skal man velge sherpa, glanellflece, lammeskinn, må det være naturlig eller kan man velge syntetisk. Vognteppe -babyteppe med mønsterstrikk.


Jakke i nydelig grå , str. Om man bretter det dobbelt kan man kanskje ha det som vognteppe , men bretter man det dobbelt så kommer ikke mønsteret like fint frem, og da er liksom noe av vitsen borte. Strikket i riktig (tynt) garn er det nok et fantastisk babyteppe.

Som du skriver, luftig når det er varmt, og kan brettes dobbelt. DUO aus Merino-Schurwolle und Baumwolle. Weich wie Baumwolle – warm wie Wolle.


Das Garn eignet sich besonders für gestrickte und gehäkelte Kleidung für alle Altersgruppen und ist ein bequemes Ganzjahresgarn. Det er et vognteppe strikket på pinne mm og. Nå kan du også bringe nostalgien inn i ditt hjem - til frokost, lunsj eller middag, selskap eller hverdag. Veiledende pinner: pinne nr ½. Mønsteret har nærmest blitt selve symbolet på det å være norsk, og står som et tidløst ikon der det symboliserer Nordmenns ektefølte glede av å ferdes i skog og mark, i norsk natur. Vi benytter rene materialer som bl.


Tradisjonelt og Tidløst design!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg