mandag 11. mai 2015

Pannekaker uten smør

Pannekaker uten smør

Se Whey-utvalget vårt her. Proteinpulver i mange utgaver. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen.


Pannekaker uten smør

For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre.


Deilige pannekaker uten smør og sukker ! PRØV OGSÅ: Saftige pannekaker uten egg. Vegan smør uten melk. Vil du lage helt melkefri pannekaker , så har vi et nydelig melkefritt smør som egner seg både i pannekakerøre og til steking.


Så i dag ble det deilige frokost- pannekaker uten egg og banan! Oppskrift kommer her! Nyt nystekte pannekaker. Rett fra panna, med smør , med rørte bær, iskrem, syltetøy, sukker, sirup, med nøttesmør, banan, med diverse pålegg, dagen etter i lunchboksen.


Alt kler den smukke. Pannekaker uten egg. En god oppskrift på pannekaker som passer for eggeallergikere. Passer både for salt og søtt tilbehør. Smaken blir dog en litt annen når havremelken erstattes.


Pannekaker uten smør

Lag din egen havremelk. Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Fremgangsmåte: Visp sammen egg, sukker og melk. Bland inn hvetemel og smeltet smør.


Rør godt med en ballongvisp slik at alle klumper fjernes. La deigen stå og svelle i minst en halvtime. Stek tynne pannekaker i stekepanne på middels varme.


Bruk litt smør eller formfett til stekingen dersom du ikke har en god teflonpanne. Ha mel og salt i en bolle. Visp sammen melk og egg og bland det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Dekk til røren og la den stå og svelle i ca. Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør.


Hell så mye røre i pannen at røren så vidt dekker bunnen. Her kommer oppskrifter på pannekaker med og uten egg, melk, laktose og gluten. Tilbehør til pannekaker kan være salt eller søtt, brunost eller iskrem. Det er slettes ikke umulig!


Linfrø er et ypperlig subtitutt for egg, og fungerer som eggerstatning i brø kaker, kjeks og annet bakverk. Og gode er de også. Du får en lett nøtteaktig smak, og det dermed spesielt godt sammen med grovt mel.


Ja, pannekaker kan lages uten melk og egg! Hvis mat uten egg skal bli vellykket handler det mye om blandingsforhold – kjemi om man vil. Varm opp en teflonpanne med smør , og stek pannekakene noen minutter på begge sidene. Tilsett resten av melken og det smeltede smøret.


Siden Oliver er allergisk mot egg laget vi pannekaker uten egg til middag i går. Melk og mel piskes sammen til en klumfri røre. Rør inn egg, salt og smeltet smør i røra. Stek så tynne pannekaker i en varm stekepanne. I min familie har det være vanlig å bruke litt av hvert i pannekakerøra, både smør og sukker, blant annet.


Denne oppskrifta har jeg funnet på egg. Skremmende, men sant. Problemet: De blir ik. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Jeg får det bare ikke til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg