mandag 4. mai 2015

Forlovelsesring størrelse

Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen. Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. Hun kan fortelle at de som kjøper Elegance-ringer senere kan velge å oppgradere størrelse på diamanten.


Da tar Thune den gamle diamanten i innbytte, og betaler tilbake dagens pris på diamanten. En annen populær ring kommer fra Alliance-serien.

Her kan kunden starte med en eller flere diamanter på ringen, og senere fatte inn flere. Det er mange fordeler med å velge enstensringen som forlovelsesring. For det første er dette den mest klassiske ringen, og den vil falle i smak hos de aller fleste.


I tillegg er det lettere å endre på størrelsen dersom du skulle være så uheldig å kjøpe en ring som ikke passer. De vanligste forlovelsesringene har diamanter og mange velger oftest enstens diamantring. Allianseringer er også et bra alternativ, men enstensringer er enklere å endre størrelser på, så om du er litt i tvil, kan det være lurt å gå for en enstens diamantring.


En enstensring med diamant er regnet som det mest klassiske og tradisjonelle. Min fant en ring i smykkeskrinet mitt og tok den med seg da han kjøpte forlovelsesring Den ble likevel ørlite trang, da han fridde ikke lenge etter at jeg hadde vært gravid og født, og hadde lagt på meg litt.

Alle ringene er laget av ekte 5hvitt gull, og kommer i flere design og størrelser. Her kan dere finne en forlovelsesring i hvitt gull som vil være med dere på reisen som par resten av livet. Enstensring og alliansering er eksempler på populære forlovelsesringer. Ved å velge størrelse inne på produktbildene av våre forlovelsesringer, er størrelsene angitt med centimetermål slik at du ser enkelt hvilken størrelser som passer din finger.


Du kan også se den grafiske fremstillingen av størrelser på ringer som er lagt opp som produktbildet. Skal du fri til din kjære? Husk at du alltid har dagers bytte- og angrerett på varer som er kjøpt i vår nettbutikk med unntak av varer som er merket som spesialbestilling. Her finner du forlovelsesring til mann i gult gull, sølv og forgylt sølv.


Diamantens størrelse er carat. Tilbudet gjelder en begrenset periode. Vi har et stort utvalg av frierringer. Klassisk og eksklusiv diamantring.


Forlovelsesring til mann i 3(karat) gult gull med satinert overflate som gir et matt uttrykk på overflaten. Det finnes mange typer slip på diamanter. Med brilliant cut vil diamanten reflektere lyset på den optimale måten, og man vil kunne se alle regnbuens farger i stenen.


Gravering er inkludert i prisen, og ringene kommer samlet i et lekkert etui.

Samtlige ringer er levert av skandinavias største leverandør Schalins innenfor forlovelsesringer. Ringene blir spesialprodusert på din bestilling, med dine valg for størrelser og gravering. Store diamanter er sjeldne og følgelig mer verdifulle enn små.


Prisen er eksponentiell slik at en diamant som er dobbelt så stor ikke koster bare det dobbelte, men gjerne ganger så mye. Størrelse på en diamant har mye å si for prisen. De vanligste enstensringene har enten fire eller seks klør, og diamanten sitter gjerne høyt slik at ringen lettere kan kombineres sammen med en giftering. De fleste av enstensringene våre leveres i 14K (585) hvitt, gult eller rosé gull. Det er i dag vanligst å fri med en forlovelsesring i hvitt gull.


Det tok faktisk ikke mer enn en dag da vi oppdaget mannens ring var for liten (ringen var kjøpt i utlandet). Uansett, de klarte da å gjøre den for stor, så etter bryllupet måtte vi tilbake igjen og fikse den, og da tok det flere uker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg