tirsdag 26. mai 2015

Alaska husky navn

Alaskan Husky er ikke en rasehun men en blandingshund som er avlet frem med et formål, for å trekke. De veier i mellom 20kg til 35kg, har lange bein og har en slank, muskuløs kropp. AH er ikke avlet med tanke på utseendet, så av den grunn vil de se veldig forskjellige ut når det gjelder farger og pelstykkelser. Alaska husky er en type hund som er spesielt avlet for å være en god sledehund.


Alaska husky navn

Den brukes i konkurranser og har stor utholdenhet og motivasjon for å løpe. There are two stories that surround the origination of Alaskan Husky dogs. One says that they were imported from Russia to Alaska under Russian ownership around a century ago, while the other says that they originated and were bred in Alaska. Mer om hunden: Alaskan Husky stammer fra USA.


Dette er en hundetype som opprinnelig stammer fra Alaska og det nordlige Canada. Den har utmerkede flokkegenskaper og trives best i flokk, enten med andre hunder eller sammen med familien. The husky is a blend of various Northern breeds, chosen particularly for skills such as pulling. Specializations in type exist within the category, such as freighting dogs (Mackenzie River husky , Malamute), sprint Alaskans , and distance Alaskans. The Alaskan husky is the sled dog of choice for world-class dog sled racing.


Jaktgolden må nå i alle fall være midt i blinken. Tispene er sjelden over 25kg, hannene et par kilo mer, men som andre har nevnt så er det trappehysteriet sterkt overdrevet. Jaktlabrador bør vel passe akkurat like bra.


Begge to er veldig tett beslektet med flat, og jeg tenker at det er umulig at. Siberisk husky som også kalles bare husky , er nok en av hunderasene som ligner mest på en ulv. En gruppe siberian Husky reddet byen Nome i Alaska. Alaska feirer overtagelsen hvert år på den siste mandagen i mars måned og kaller den for Sewards dag. Når det blir sagt at alaska - husky er ein uregistrert rase, er dette ei sanning med modifikasjonar.


Alaska husky navn

Det finst ingen raseklubb eller skrivne reglar for avl, men trekkhundmiljøet er stort og internasjonalt, og det blir drive eit nitidig arbeid for å avle fram best moglege hundar til ulike føremål som sprint, mellomdistanse og langdistanse. Når hunden kommer til deg, gi den godbit, la den skjønne at det lønner seg å komme. Hei fin liten huskyvalp! Den ser ikke gammel ut, så pass godt på den og vær litt tålmodig. På Grøland ville Inuittene forslå Pupaq - og så le sig fordervet, når du går og kaller på den!


As picture when curled up to sleep the Siberian Husky will cover its nose for warmth, often referred to as the Siberian Swirl. Alaska grenser til Stillehavet i sør, Beringhavet og det kilometer brede Beringstredet i vest og Polhavet (Beauforthavet) i nord. Grensen mot Canada i øst følger 141° vestlig lengde fra Beauforthavet til Mount St. Elias, mindre enn 1kilometer fra Stillehavskysten, og går deretter i uregelmessige buktninger sørover helt til Dixonstredet.


Jeg var å hentet en husky i går og siden den garantert kommer til å bli med på en og annen fisketur hadde det vært kult med et fluefiskerelatert navn. For å se skjult innhold må du være medlem av foreningen. Klikk her for å lese om. Alaska Huskyen ble som navnet tilsier avlet i Alaska.


Avlet frem fra de gamle inuitthundne. Den har sin opprinnelse fra Alaska og det nordlige Canada. Rasen er kjent for sine ypperlige trekkegenskaper. Troligtvis i chock nu men snäll mot allt och alla.


Alaska husky navn

Sågs sist vid ekebergssletta. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp alaska husky i ordboka. In langen Rennen, wie dem Iditaro ist der Alaskan Husky fähig, 2km pro Tag für und mehr Tage zu laufen.


De var skikkelig knyttet til hverandre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg