tirsdag 11. august 2015

Laks middag

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Populære cruise og seilturer i Australia på Viator!

Rask og enkel kjøpsprosess. Oppskrifter - middag med laks En god laksemiddag slår aldri feil! Under finner du mange spennende varianter av oppskrifter på middag med laks. Bak laksefilet i ovnen sammen med rotgrønnsaker, skjær den i firkanter og ha den i fiskesuppa, eller stek den i panna og server med en god kremet pasta!


Her finner du oppskrifter av SALMA laks til alle anledninger,. Server laksen i en lukket forundringspakke, og barna setter garantert ekstra pris på dagens middag ! Både takket være lave priser i fiskedisken for hel fisk og filet, og god tilgjengelighet for ferskpakket filet. Vær forsiktig med varmen Ingen behøver lenger servere laksen ihjelkokt eller stekt til den er knusktørr.

Enkel og rask middag med laks Enkel og rask middag med laks Bla til innhold. Ovnsbakt laks med couscoussalat. Norsk laks er alltid i sesong, og lettvint å putte i ovnen en dag du ikke har tid til å lage en vanskelig middag. Ingredienser: Laksestykker, margarin, sitronsaft, hvitløk og grønsaker. Instruksjoner: Forvarm ovnen til 225°C.


Bland sammen margarin, sitronsaft og hvitløk i en bolle. Pakk fisken i folie og hell blandingen over fisken. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt, røkt og gravet.


Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, i wok, i wrap eller selvfølgelig som sushi. Muligheten for varisjon i grønnsakene og smakstilsetning er stor, så her er det i bunn og grunn berre å bruke det du liker og har tilgjengelig! Varier grønnsaker etter ønske og server med kokte poteter. Enkelt og utrolig smaksrikt, og ikke minst veldig sunt. Blomkålsuppe er en rask middag som faller i smak hos både barn og voksne.


Wraps med røkelaks og mango. Røkt salt laks og søt frisk mango er en nydelig. Den kan stekes, bakes, grilles, kokes og den kan spises rå til sushi.


Laksen er rik på omega-3-fettsyrer, proteiner, fettløselige vitaminer som vitamin selen, vitamin B1 vitamin A, jod og antioksidanter.

Laks eller ørret til middag ? Det er godt dokumentert at fisk beskytter mot hjerte- og karsykdom. Når du skal beregning pasta til hovedrett, er det en tommelfingerregel at man bruker 1g tørket pasta per person. Pasta tar til seg litt i overkant av sin egen vekt i vann når den er ferdig kokt, så det vil si at 1g tørket pasta veier litt over 2g når den er ferdig kokt. Lettvint middag Spaghetti med lettstekte reker eller laks.


Middagstips Pasta pesto med reker og sopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg