tirsdag 11. august 2015

Skrive bachelor i utlandet

Med generell studiekompetanse kan du komme inn på en bachelor -utdanning i utlandet. Les om søknadsprosessen og annen praktisk info hos KILROY her! Jeg er på siste året på universitetet og skal skrive bachelor neste vårsemester, og dette vil jeg gjerne gjøre i utlandet. Noen som har erfaring med dette?


Blir man tilknyttet et annet universitet eller blir man på en måte helt alene i skrivingen? Studere i Nederland hvor jeg kan ta en kort ( poeng) eller lang bachelor oppgave (15) men begge gir meg 1totalt til slutt. I løpet av dette studiet lærer du å skrive innen mange ulike litterære stilarter. Studiet finnes både på bachelor - og masternivå. Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.


Hos oss får du gratis rådgivning om det å studere i utlandet og vi kan bl. Selvsagt vil en relevant bachelorgrad være fordelaktig, men det er ikke alltid et krav. Vi sender deg gjerne forslag til studier som vil passe for deg. Selve jusstudiet krever ingen godkjennelse i Norge, og en utdanning i utlandet vil nok bare være et stort pluss i forhold til erfaring og egenskaper man tilegner seg ved å studere i utlandet.


I utlandet finnes det også en rekke ulike bachelorgrader, men de deles gjerne inn i to hovedkategorier: Bachelor of Arts (BA) eller Bachelor of Science (BS). Disse omfatter gjerne generelle akademiske fag av flere ulike studier. Mer spesifikke bachelorgrader finner du i Bachelor of Engineering (BAI) eller Bachelor of Law (LLB). Skjema for søknad om forhåndsgodkjenning av delstudier i utlandet (utveksling) Privatister og søkere uten aktiv studierett kan ikke bruke elektroniske søknadsskjemaer.


Ved å ta et masterstudium får du styrket din faglige og metodiske kompetanse, og du kvalifiserer for å søke opptak til doktorgradsprogram, formidling og undervisning på høyere nivå. Du har også mulighet til å søke opptak til klinisk master i utlandet. Skal du ta hele studiet i utlandet søker du som oftest direkte til studiestedet. Det er viktig å være ute i god tid med forberedelsene og søknadsprosessen. For å få støtte i Lånekassen må lærestedet være godkjent, studiet må være på fulltid og det må være på nivå med norske bachelor -, master - eller ph.


Et utenlandsopphold er din mulighet til å investere i unik kompetanse for ditt fagfelt. Du kan lære noe annet eller få bygget på mer av det du lærer hjemme. Gjennom et semester i utlandet får du internasjonal erfaring og tilegner deg språkkunnskaper. Det er derfor en mulighet for meg også å gå til anskaffelse av dette, og da sitte med en bachelor med et snitt muligens opp mot A. Dette vil vel eventuelt også åpne opp muligheten for å ta en en master tilsvarende siv øk i utlandet ! Her er hva ICMS og studentene der sier om det å studere på ICMS: At ICMS your student experience will be unique. Our approach to workintegrated learning, emphasis on professionalism and comprehensive industry training program provides you with the foundations of a successful career.


Et motivasjonsbrev er et skriv som skal gjenspeile hvem du er, hvorfor du vil studere i utlandet , hvilken utdannelse du har fra før, om du har jobbet og hvilke jobber det gjelder, om du har jobbet frivillig eller har verv og hvilke hobbyer du har. Hvordan strukturen på motivasjonsbrevet er, fremstår ikke som vesentlig. En grei start er å begynne idemyldringen. Lag gjerne et tankekart over utdanningen din så langt, fagfelt du trives me hobbyer du har og har hatt, jobber og verv du har påtatt deg og annen kunnskap du har tilegnet deg. Vurderer du å ta sykepleierutdanning i utlandet ? Dette er en grei oversikt å ha når du skal begynne å skrive.


Skrive bachelor i utlandet

Hvorfor ikke sjekke mulighetene i Storbritannia? Har du ikke støtte fra Lånekassen, og studerer mer enn måneder i utlandet , mister du medlemskapet ditt i folketrygden. Sykepleierutdanningen.


Du regnes som student når du studerer på heltid ved universitet eller høyskole som er godkjent av Lånekassen eller NAV, og følger undervisning og tar eksamen i utlandet. Hvis du er medfølgende familiemedlem til for eksempel en arbeidstaker i utlandet og skal oppholde deg i utlandet i mer enn måneder, mister du medlemskapet ditt i folketrygden. Alderspensjon og utland Du kan som regel ta med deg alderspensjon til utlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg