fredag 7. august 2015

Logo quiz norge fasit nivå 6

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Logg inn for å følge dette.


Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Men den er på ingen måte umulig å løse. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen. Then go to the next level and guess even more logos ! Logo Quiz Help Level 6. Good luck on getting them all!


Wimp TvTine Telenor. Stormberg Statoil Sas Posten. Opera Norwegian Norsk tipping Norgesgruppen. Netcom Narvesen Ica Hafslund. Elkjøp Diplomis Chess Bring Rad Level 2. Nordea Dnb Esso Europris.


Lefdal Max Min mann kan Kid. Ramirent Nrk Fjordland Gjensidige. Spillet er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer.


Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret. Hvis du får problemer på et nivå , og trenger hjelp med spillet Emoji Quiz er stedet for deg. Middels vanskelig logo quiz. Alle logoer er hentet fra tjenester som er relatert til internett. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene.


Noen i Norges land må vite dette. See the Words and guess through. Tenker å legge en fullstendig fasit her, om det er ønsket? Nå kan du teste deg selv.


Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. Here you can find all logos for level till 1 including the logo quiz android.


The are above the logo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg