onsdag 26. august 2015

Tørketrommel test

Direkte fra eget lager til lavpris. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel , komfyr, integrerte hvitevarer mm. Søk etter tørketrommel test på den nye KensaQ. Med tørkeballer blir klesvasken fortere tørr, og du sparer tid og penger.


Denne tørketrommelen fra Electrolux klarer seg bra i testen hos Tænk, der den spesielt får poeng for å være rask til å tørke tøyet.

På Test - tørketrommel. For noen mennesker kan det være nødvendig å investere i en tørketrommel , hvis de ikke har andre muligheter for å. Tenk derfor over tilkoblingsmulighetene der du vil plassere den før du kjøper en ny maskin. Skal tørketrommelen være koblet på sin egen kurs, vil en 10-ampere-kurs som regel være tilstrekkelig. Etter at vi har gransket ekspert-tester og ikke minst fått ta del av forbrukernes egne erfaringer av tørketrommelen sin, blir valget ganske enkelt.


Og modellen er TCE530WP. Se om Bosch WTW855R9SN er et godt valg her. Finn priser, testresultater, anmeldelser samt fordeler og ulemper.

Best i Test guide: Har du ikke plass til vaskemaskin og tørketrommel hjemme, så er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel et opplagt valg. Spesielt er det en fordel for små husholdninger som til tider har bruk for tørketrommel , men ikke har plass til en. Selv om det i dag finnes svært avanserte tørketromler , har tørketrommelen egentlig en ganske enkel virkemåte. Uansett teknologi benytter derfor alle tørketromler til sjuende og sist følgende virkemidler: 1. Forbrukerrådet forteller deg hvilke tørketrommel -merker som har oppnådd de beste resultatene i test. Og hvilke som gjør det dårligst.


Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Se etter en best i test - tørketrommel og spar penger.


Det kan raskt bli en dyr fornøyelse å tørke klær i tørketrommelen. Miele WTF1WPM kommer på plassen som den nest beste vaskemaskinen med tørketrommel , mens AEG L7WDB861G kommer på en tredjeplass. I vaskemaskinens spesifikasjoner opplyses du også om den restfuktigheten som er tilbake i tøyet etter vask. Jo lavere den er, jo raskere kan du tørke tøyet. Hvis du tørker tøyet i tørketrommelen , kan en lav restfuktighet bety en besparelse på det budsjettet, hvilket også er en miljøriktig tilgang til bruken av en tørketrommel.


En tørketrommel fra Miele ble kåret til best i test.

Miele fikk prosentpoeng av 1mulige, og maskinen klarer seg godt i forhold til alle kriterier. Electrolux la seg imidlertid tett opp til førsteplassen med prosentpoeng – til tross for at den ikke fikk høy karakter for sin kondenseringsevne og brukte lengre tid enn Miele-testvinneren på å tørke tøyet. Klærne dine er i trygge hender med en tørketrommel fra LG.


Med et stort antall skreddersydde programmer oppnår du en skånsom og effektiv tørking av tøyet ditt. Den er brukervennlig og får skryt for å ha en høy kondenseringseffektivitet. Når det kommer til antikrøll og tørking i forhold til programinnstillingene er den imidlertid kun midt på treet. I denne testen er det brukt skjorter for å sjekke krøllingen. De tromlete skjortene blir sammenlignet med ”referanseskjorter”.


Ingen av tromlene er gode på dette, som det fram går av testen. Vi har et stort utvalg av tørketromler , med forskjellig kapasitet som vil dekke dine behov! Kjøpe ny tørketrommel ? Tørk din klær raskt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg