onsdag 5. august 2015

Familie cruise i middelhavet

Bestill komfortable direktefly med TUI! Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Et cruise i middelhavet kan være en kort ferie på en uke, hvor du opplever en liten del av middelhavet , eller du kan dra på et lengre cruise og oppleve alt fra klassikerne Spania og Italia, via ørken og kameler i Marokko, eller historiske festninger i Kroatia, til en smak av midtøsten i Israel eller Tyrkia. Her får du det meste av det mange ønsker seg i ferien - vakker natur, berømte byer, historiske severdigheter og kulinariske opplevelser. En familieferie uten like.


Familie cruise i middelhavet

Ingen andre forstår familier like godt som det familieeide selskapet MSC. Og ingen strekker seg lenger for å hjelpe deg og dine kjære å nyte hvert øyeblikk, både sammen og individuelt, om bord og på land. I andre tilfeller kan besøk i storbyer eller eksotiske havner være et ønske.


Familier med barn og ungdom er som oftest avhengig av å ta fri i skolens ferier. Mat og show om bord på Norwegian Bliss. Via elektroniske tavler i alle trappoppganger kunne man bestille både show, aktiviteter og reservere bord for kvelden.


Familie cruise i middelhavet

Cruise i skoleferien. Norwegian Jade er nettopp ferdig renovert og her får du en smakebit på hvordan det ser ut om bord. Blant annet har skipet fått to nye restauranter og alle lugarer er blitt pusset opp. Skal du reise i middelhavet så går mange av cruisene fra Barcelona, Roma eller Venezia. Til disse byene kan man finne gode priser med lavprisfly hvis du pakker reisen selv.


Les tipsene på vår side om billige flybilletter for tips om hvordan du finner billigst mulig pris. Kontakt oss - vi skreddersyr ditt karibiencruise. Nå kan du ta med alle på et familiecruise i Karibien med MSC Armonia. Denne sommeren kommer til å slå alle rekorder. Dagbladet gir deg gode råd på veien til en.


Familie cruise i middelhavet

Middelhavet bugner av cruisetilbud - og cruisepassasjerer. OLife Ultimate ved bestilling innen 31. Ja, hva skal man si. Personlig mener jeg at hele Karibien er som en pornofilm - har man sett en øy, har man sett alle.


Reiser du på cruise for destinasjonenes skyld ville jeg mye heller valgt østlige middelhavet. Når det er sagt, er det ikke noe galt med Karibien heller, bare veldig likt og ensformig. Med Free at Sea kan du også oppgradere cruiset ditt og nyte godt av drikkepakker, WiFi, spesialrestauranter eller utfluktspakker. Barna og voksne så ut til å stortrives, aktiviteter for store og små. Karibien er virkelig et paradis, og på et cruise så rekker du å oppleve alt som de sagnomsuste øyene har å by på.


Skipet i seg selv er en fantastisk opplevelse så det er heller ingen feriedager som går tapt på transportetapper. La oss ta deg med på en deilig ferie. Der alle kan stresse neslappe av og kose seg sammen og med litt alenetid. Eller kanskje du alltid har drømt om å reise til Karibien, men lurer på hvordan dette lar seg gjøre når du reiser med barn?


Vi har mye å tilby for alle. Hvis du velger å reise på cruise , står opplevelsene i kø. Pulling off the perfect family vacation isn’t always easy, especially when you’re trying to cater to different ages and preferences.


Opplev rolig dager på sjøen og spennende destinasjoner sammen med familie og venner. Opplev flere øyer og byer på samme cruise ferie. Du kan be om pakker med cruise ,fly og hotell eller kun cruise only. Discover the best cruises for teens and kids.


Familiecruise for 1. Jo tidligere du bestiller, dess mer er det å spare på din neste ferie. Se alle våre gode tilbud her! Royal Caribbean cruises are often rated as the best cruises for families.


Uansett hvem du er, eller hvor du vil reise, så har vi et cruise som passer for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg