torsdag 20. august 2015

Polar pulsklokke

Shoppen er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Bestill enkelt og raskt på nett i dag! Vi elsker sporty hverdagsstil. Sjekk ut våre freshe fritidsklær!


Mål mer enn bare pulsen med pulsklokke fra NetOnNet. Se ulike modeller her! Polar tilbyr pulsklokker for løping, kondisjons- og krysstrening samt GPS-aktiverte sykkelcomputere og sportsklokker for utholdenhetstrening. Få en bedre treningsopplevelse og en mer komplett forståelse av prestasjonene dine.


Med tilbehør fra Polar kan du oppgradere pulsklokken eller den mobile applikasjonen din. Pulsklokke med GPS og pulsmåling fra håndleddet. På jakt etter pulsklokke ? Vi selger pulsklokker fra Polar , Suunto, Garmin med mer. Vi har prisløfte og åpent kjøp. Kjøp pulsklokke hos oss nå.


Polar pulsklokke

Finn tilbud på 8produkter fra Garmin, Polar , Suunto og mye mer. Hvordan er batteritiden og pulsmålingen, tåler de vann, og hvilke funksjoner finnes. Se hvilken pulsklokke som ble best i test her. I motsetning til Ingebrigtsen-familien har ikke vanlige mosjonister en egen Gjert til å lede treningsøktene i hverdagen. Da kan en pulsklokke med GPS være en alternativ løsning, som i det minste ikke kjefter like mye som førstnevnte.


Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Gratis retur og bytte. Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl. Denne treningskameraten tar seg av planleggingen for deg og kommer med ferdige treningsprogrammer, måler restitusjonstiden og søvnkvaliteten din.


Polar pulsklokke

Enkelte av våre butikker er godkjent som Polar Service steder. Se priser og finn butikk her! Ignite er den første pulsklokken som tar like mye hensyn til hodet som til kroppen. Polar Ignite er klokken som kan snu opp ned på måten pulsklokke -produsentene tenker på.


Polar M6er en pulsklokke , smartklokke og aktivitetsmåler i ett. Fitbit gjorde med sin Surge: Matt, gummiert silikon rundt hele klokka, og vi fornærmer neppe noen om vi sier at den ser relativt maskulin ut. Enten du vil følge med på pulsen, leter etter motivasjon, er nybegynner eller proff så er treningsklokke et nyttig hjelpemiddel. Under hver modell finner du link til produktet. Merk deg at det er linket til kun en´ av mange farger for hver modell.


Polar pulsklokke

Når du blar deg nedover på siden i nettbutikken får du opp relevante produkter og andre farger av pulsklokken. Suunto Spartan Sport Wrist HR har blitt testet av forskjellige ekspertkilder som alle er veldig fornøyde med modellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg