mandag 3. august 2015

Bakt potet i mikro pose

På NetOnNet har vi mikrobølgeovner med god kapasitet og smarte funksjoner! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Finn laveste nettpris her. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader.


Potetpose for bakt eller kokt potet i mikrobølgeovn;.

Bakepotet- posen skal kun benyttes i mikrobølge-ovn, da den kan være brannfarlig ved bruk i stekeovn. Med potetposen lager du enkelt bakt potet direkte i mikrobølgeovnen. Opptil poteter blir klare til å spises på minutter. Kjøp potetpose til mikrobølgeovn fra SmartaSaker.


Hva smaker ikke bedre enn bakt potet ? Nå kan du lage bakte poteter på kun min med denne smarte potetposen. Posen kan også brukes til å lage andre matvarer som mel tortillas etc. Laget av polyeter og bomull og kan vaskes.


Må jeg ha på veldig svak styrke?

Kan være litt viktig for folk å vite om at den kan ta fyr. Bruker du full effekt, kan du regne ca. På grillen: Potetene bakes på grillen i - min, avhengig av størrelsen. Når potetene er ferdige, avkjøles de litt.


Skjær toppen av poteten - den skal være som et lokk. Hul ut poteten med en teskje, men la det være igjen ca. Legg potetmassen i en ildfast form. Skal du ha bakt potet til middag?


Det tar minst en time i ovnen, men hvis du kjører potetene på full guffe i mikroen i 4-minutter først, går det mye kjappere. Da blir de gjennomkokt først, så kan ovnen sørge for den deilige sprø skorpen etterpå. Husk at du må stikke hull på poteten før du har den i mikroen. Bakt potet er enkelt og godt, og kan fylles med akkurat det du ønsker.


Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon, skinke, mais, ost og mye mer. Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat. Smaker spesielt godt til biff. Beregn en stor potet pr.


Pakk potetene inn i aluminiumsfolie. Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig.

Cottage Cheese er sunt og lett, og passer veldig godt å ha i poteten. Lime, hakket rød chili og litt søt chilisaus setter en ekstra spiss på smaken. Dårlig tid til å lage middag, men fortsatt vil ha den norske tradisjonelle middagen? Denne posen gjør susen!


Etter ca minutter er maten ferdig. Posen gjør så maten blir jevnt varmet i ekspress fart. Det er plass til poteter i posen. Om du skal spise søtpoteten som en bakt potet , bør du avslutte med å gi søtpoteten minutter i stekeovnen for å få deilig, smeltet ost og sprø kanter.


Her er fremgangsmåten - prøv selv! Isbittrikset som gir evig liv til urtene. OK, den blir vel strengt tatt kokt. Men har du dårlig ti fungerer dette. Du får ikke et sprøtt og godt skinn, men smaken er slett ikke ille.


Sett mikrobølgeovnen på minutter. Koking av poteter er vel noe alle kan, tenker mange kokebok forfattere, men er det slik? Alle må vel ha en første gang de gjør noe, og koking av poteter er ikke noe unntak. Nå er det mange fakta om poteter, mange typer og tilberedninger, men koking er vel det mest vanlige. Potetmos fra pose blir aldri det samme igjen etter dette.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg