mandag 17. august 2015

Hva kjøper man til svigers

Hva kjøper dere i julegave til svigers ? Fellesforum Anonymforum - Skravle. Ja, det lurer jeg også på. Men jeg har funnet fram et par tips. Kanskje dumt å oute hva jeg kunne tenke meg å gi til svigers.


Trenger du gavetips til mannen som har alt?

Nederst i saken finner du listen over julegavene mannen selv sier at han ønsker seg i år. Mens kvinnen gjerne har flere ting på ønskelisten sin, er det flere menn som ikke vet hva de ønsker seg til jul, viser undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for DNB. Er litt blank #128563; Anonymous poster hash: 85ee1.


Vi gjør det slik at vi bare kjøper gaver til våre foreldre som vi ville gjort uansett, og skriver begge sine navn. Altså, vi gir sammen. Men den sine foreldre det er snakk om, får mest å si når vi bestemmer hva vi skal kjøpe. Ville droppet skjermkortet, og byttet hovedkort til MSI RS480M2-IL,ATI Xpress200.


Veldig bra integrert skjermkort, bortsett fra hvis man skal drive med 3D-spill.

Kjøp én RAM-brikke på 512MB (billigere), og SATA-disk (samme pris). Vanskelig å finne gaver til de som har alt. Så i år gir vi ei eske med litt forskjellig til mine foreldre og til svigers. Usikker på hva du skal kjøpe til venninnene dine?


Vi har funnet fine gaver - som vi gjerne beholder selv! Bla deg gjennom de beste julegavetipsene her. Her i huset brukes bare hjemmelaget såpe Du kan kjøpe ferdig såpemasse på panduro bla. Jeg lager såpemassen selv men den må da få modne i minst uker så det rekker du ikke til jul Bare søk på nett. Kan noen gi meg et godt råd om hva man kan gjøre for å bedre forholdet til svigerfamilien.


Vi har nok kommet litt skjevt ut og jeg tror at det kommer til å forsette hvis ikke noe skjer. Isåfall hvordan skal man forholde seg til en svigerfamilie som ikke man føler så sterkt for, og som man bare fø. Svigers kjøper platespiller.


Utskriftsvennlig visning. Vis 1innlegg fra denne tråden på en side. Vi satt og grillet og Thor Egil og Mona lurte på om vi skulle kjøpe oss en restaurant. Både Mona og Lars ville noe nytt og dette hørtes spennende ut.


Lars hadde jo års erfaring fra bransjen som kokk og kjøkkensjef på Majorstua i Oslo. Så ble det til at vi sjekka litt rundt på steder både i Oslo, Akershus og Drøbak.

Ut og spise, rødvin og bordtennis-turnering! Gleder meg til å kjøpe bordtennisbord når jeg flytter. Og ikke minst til å ha et ordentlig gjesterom til overnattingsgjester. I natt lå Gravlyset og jeg på dobbel luftmadrass i stua, så gjestene kunne sove i ordentlig seng.


Project har vel hatt en finger med i spillet, så tenker drivverket er helt ok til prisen. Hva er ditt beste julegavetips til bror?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg