onsdag 8. oktober 2014

Hva er billig i kroatia

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Vi er eksperter på reise. Velg mellom mange forskjellige reisemål her!

Hotell-prisene varierer veldig og overnatting på hotell er langt dyrere enn hva standarden tilsier. Billig drikke og mat. For 5kroner spiser og drikker personer (voksne) godt på de fleste restaurantene.


Bademulighetene er bra, men badesko lønner seg, i og med at det er endelø kråkeboller. De fleste er grus- eller rullestenstrender. Den nydelige og varierte naturen i landet er blant de mest velbevarte i hele Europa.


Kysten som grenser ut til det utrolige Adriaterhavet strekker seg hele mil, og er nok Europas vakreste. På bakgrunn av dette, blir det ekstra stas å sette på bordet en god kroatisk vin med en helt, for de fleste, ukjent etikett. Kast ut klærne og fyll kofferten med vin og andre godsaker!

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg.


Mer om vilkårene her. Jeg tenker da spesielt på shopping av klær og veldig nysgjerrig på om noen vet hva det koster for spa og massasje? Har booket hotellrom på et spa hotell, men det står ingenting om prisene deres. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Reserver Hotell i Kemer online. Du soler deg på klippene, på de fine rullesteinstrendene eller fra store brygger med badetrapper ned i det klare, blå Adriaterhavet. Idylliske landsbyer med trange smug, rullesteinstrender, klart vann, variert og vakker natur og en populær skjærgård lokker stadig flere turister til landet med kyststripe ut mot Adriaterhavet.


Syntes frokosten kunne vært noe bedre i forhold til hva mann betalte for den. Stille og rolig tettsted med dette fantastiske hotelle. Plitvice innsjøutflukt, ingen guide, ingen gruppe, inngangsbillett ikke inkludert, enkel og billig. En båttur i øyriket kan absolutt anbefales og det går blant annet mange turistbåter til Kornati øyene som i dag er nasjonalpark. Senk skuldrene på en bademadrass i Makarskas krystallklare vann og ta turen langs Podgoras sjarmerende strandpromenade.


Kjenn adrenalinrushet i det du svinger deg fra tre til tre i Tucepi’s familievennlige zipline, sett nye turrekorder over majestetiske fjell, eller utforsk palasser og katedraler i Split. Hovedstaden og det økonomiske senter er Zagreb. Hvor mye bagasje du kan ta med deg, hvordan du skal beskytte bagasjen på reisen og hva du ikke kan ta med deg.

Innsjekking og boarding. Når, hvor og hvordan du sjekker inn, enten du er på nett, på flyplassen eller går rett til gate. Finn ut hvordan du bestiller assistanse hvis du har redusert bevegelighet eller en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg