fredag 31. oktober 2014

Midthun julekort

Julekort - Selges av Blaklokkemarkedet fra Rudshøgda. Finn de beste prisene på julekort. Gode tilbud på alt du trenger av julekort får du på QXL. Bli med inn i Kjell E. Med over hundre nye illustrasjoner av fjøsnissen i gamle bygdemiljøer, og kjente tekster fra blant andre Inger Hagerup, Odd Nordstoga, Alf Prøysen og Einar Skjæraasen, gir Jul den gode følelsen av forventning, varme og ekte juleglede.


Kittelsen og Kjell Aukrust.

Midthuns magiske nisseverden! Selvfølgelig også fordi det er umulig å finne de helt riktige nissene for meg. Men for en mange år tilbake kjøpte jeg noen julekort med helt fantastiske nisser.


Kunstneren var Kjell E. Spre juleglede med julekort. I våre butikker lager vi julekort på minutter på ekte fotopapir. Våre julekort på ekte fotopapir ble kåret til best i test på TVHjelper deg 24.


Konvolutter selges separat.

Han er kjent for å tegne nissene sine i eksisterende omgivelser. Du har helt sikkert sett bildene hans før, på julekort , i bøker, kalendere, ja til og med på frimerker. Noen velger å ta nye bilder og pynte med nisseluer, bake pepperkaker eller ha juleverksted samtidig. Andre velger å bruke bilder de har fra før.


Da trenger ikke bildene være så julete. Du betaler kun (maks kr 3- pr objekt) i provisjon ved oppnådd salg. Ta gjerne turen dit og slå av en prat, kanskje du finner en julegave også.


Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud. Jeg har noen av hans kort i min samling, samler ikke særskilt på akkurat ham, men noe har jo dukket opp i den tiden jeg har samlet og siden de er så nydelige (og mange har hesten i motivet) så har de fått bli værende. Tegnerforbundet, Avistegnernes hus i Drøbak, Elverum kunstforening, Galleri Nyhus i Gvarv, Vågå kulturhus og Folkenborg museum i Mysen. Han har hatt flere separatutstillinger i bl. Denne tavlen følges av 3personer på Pinteret.


Julen står straks for dør, og i mange familier og vennegjenger er det vanlig å sende hverandre en oppmerksomhet i form av et julekort. Men hva gjør du når du plutselig får julekort fra folk du ikke har sendt til selv, eller om du ikke har fått tid til å lage julekort i det hele tatt? Da lager du selvsagt en digital variant. Vi har et stort utvalg i julekort med ett eller flere bilder som vil glede dine venner og din familie.


Våre designere hjelper deg å tilpasse, slik at ditt julekort blir akkurat som du ønsker.

Nils Bergslien, Trygve M. Davidsen og svenske Jenny Nystrøm. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Det var derfor mange som fikk treffe kunstneren Kjell E. Mange kjøpe årets julekort fra Aune forlag som forelå rykende ferske, spesialkortet fra Sollia som var dedikert til samlingen. Mange komplettert også sine samlinger enten ved kjøp eller bytte av eldre kort. I noen av motivene kryr det av små,. Vises ikke produktet du ser etter her, så er vi utsolgt.


Nisse viser fingern. Mappe med doble julekort med konvolutter - forskjellige motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg